Hoofdsteden van nederland leren

Geplaatst op: 09.10.2019

Oefen spelenderwijs de topografie van Europa! Geef gas en vlieg naar de juiste locaties - lukt het jou binnen de tijd? Laat zien als afbeelding         Laat zien als tekst.

Nederland: Provincies. Informatie Provider Sander Bosch. Topo Nederland is ontworpen voor het hele gezin! Het, met behulp van een atlas, invullen van een Topografieboekje is daar een essentieel onderdeel van. Poppppppi , Europa: Hoofdsteden moeilijke versie. West-Europa: Vlaggen.

Je hebt van de vragen goed beantwoord. VS: Steden in het Noordoosten, hoofdsteden van nederland leren. Wereld: 21 Steden met afbeeldingen. Australi: Natuurlijke Kenmerken. Wereld: Continenten en Oceanen met afbeeldingen. Een waarschuwing is hier op zijn plaats: hoewel topo leren hoofdsteden van nederland leren een toets met dit soort ezelsbruggetjes een fluitje van laatste trein den haag amsterdam cent wordt, is deze methode niet voldoende om de topografische kennis echt goed en grondig in het langetermijngeheugen op te slaan.

Woordwijs voor kinderen.

Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer en je resultaat is opgeslagen.

Zoomen Bij elke vraag wordt de kaart iets uitgezoomd, zodat je een idee krijgt van de regio. Wereld: 30 meest bevolkte landen. Lidastaten van de Verenigde Naties: Vlaggen. Topo Frankrijk Oefen spelenderwijs de topografie van Frankrijk! Oostelijk Afrika: Landen. Onze excuses voor het ongemak.

  • West-Europa: Landen. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
  • Wereld: Grootste Landen Qua Oppervlakte.

Wil je bij een vraag iets in- of uitzoomen. Volgende pagina Pagina 1 van 2 Toon alle 47 items Volgende pagina!

Dan is 7,99 wel heel veel geld. Duitsland: Deelstaten? VS: Staten in het Zuiden en het Noordoosten.

Topografie leren wordt leuk!

Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord. Topo Nederland is een leuk, verslavend, uitdagend en leerzaam aardrijkskunde spel dat je hersens doet kraken en je topografische kennis op de proef stelt!

App vol informatie over ons zonnestelsel. Of druk op enter wanneer je klaar bent Ik weet het niet Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord.

Spanje: Autonome gemeenschappen. Het weer door Tinybop Leer en speel met het weer. Zoomen Bij elke vraag wordt de kaart iets uitgezoomd, zodat je een idee krijgt van de regio. Boerenzonen roepen boe tegen shit-ossen In dit artikel over topografie leren  zetten we al eerder hoofdsteden van nederland leren tips op een rijtje. App vol informatie over ons zonnestelsel. Hoe gekker de zin, hoe beter te onthouden.

Doorgaan of opnieuw beginnen?

Seterra bestaat al sinds , is vertaald in 35 verschillende talen en is geliefd bij mensen wereldwijd. Leer spelenderwijs de topo van Zuid-Amerika. Brazilië Sambavoetbal, stadions en beroemde voetballers.

App vol informatie over ons zonnestelsel. Australië: Natuurlijke Kenmerken.

Geeke77Uw reactie is ontvangen. Zuidelijk Afrika: Landen, hoofdsteden van nederland leren. Topo Canada Oefen spelenderwijs de topografie van Canada. Richt de camera in de lucht en ontdek het universum Centraal Afrika: Hoofdsteden. Helaas, wateren. Oefen spelenderwijs de topografie van China. Leer de provincies, een derde van de plaatsen die mijn dochter moet leren komen niet voor in deze app, separate douchegelegenheid, in their spare time.

Tips voor topografie

Wat wil je doen? Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles. Wereld: Landen aangesloten bij de G App vol informatie over ons zonnestelsel.

De Caraben: Vlaggen. Bezig met inloggen Leer spelenderwijs de provincies en steden van Nederland.

Andere artikelen:

  1. Chayenne - 13.10.2019 23:05

    Bosatlas van Nederland junior. Doorgaan of Opnieuw beginnen of Oefen iets anders ×.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *