Kerst knutselen van papier

Geplaatst op: 30.08.2019

Die geef je een gezichtje en je plakt er een hoed met een touwtje aan vast en dan kun je de sneeuwpop in de boom hangen. Nog een leuke kerstboom hanger die je voor Kerst knutselen kunt.

Dan lijm je nog een ijsstokje in één van de vouwen. Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Op Small for Big staat hoe je ze maakt. Klik dan hier! Extra leuk is dat ieder schilderij uniek is en zijn eigen verhaal vertelt.

Zo heb je leuke knijpers om bijvoorbeeld de kerstkaarten aan op te hangen. Dit is trouwens de favoriet kerst knutselen van papier mijn jongens.

Vind je het leuk om nog wat meer Kerst knutseltips te zien! Dan is er toch niets leukers dan je eigen kerstbomen vouwen met papier? Lady Lemonade gebruikt cookies voor een fijne gebruikservaring.

Hier kun je namelijk ook uitstekend mee knutselen. Voor het volgende knutselwerkje zul je in de zomer al wat voorbereidend werk moeten doen.

Overige thema's

Laat het weten in een reactie! En de pasta die overblijft kun je gewoon lekker opeten! Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Met vlechtstroken kun je deze super leuke kerstprikkers maken. Afbeelding kerstbal — OnlyZoia voor Shutterstock.

Zo heb je leuke knijpers om bijvoorbeeld de kerstkaarten aan op te hangen.

Succes en heel veel plezier. Deze kun je vervolgens omtoveren tot een kleine kerstbomen. En de pasta die overblijft kun je gewoon lekker opeten. Check ons  recept voor wit zoutdeeg  of bekijk in de video hoe je het brooddeeg maakt waarmee je deze kerstlichtjes kerst knutselen van papier knutselen.

Ook leuk om te knutselen voor Kerst zijn deze mooie kerstballen.

Kerstprikkers van vlechtstroken

Ze zijn een goede vervanging voor waxinelichtjes, zeker als je kleine kinderen rond hebt lopen. Kerst kan op ontelbaar veel manieren gevierd worden, van uitgebreid tafelen met familie tot een intieme viering met het gezin. Ze zijn een goede vervanging voor waxinelichtjes, zeker als je kleine kinderen rond hebt lopen.

Haal ze eens tevoorschijn en kijk wat je ermee kunt doen.

Zo heb je leuke knijpers om bijvoorbeeld de kerstkaarten aan op te hangen. De volgende kaarsenhouder past helemaal in het kerst knutselen van papier van knutselen met kerst en mag daarom niet ontbreken. Een super leuk idee om bijvoorbeeld je eigen kerstkaarten te maken. Net zoals de kerstengel hierboven maak je ook deze kerstboom hanger van een waaier. Ik vind ze echt prachtig? Je vind het stappenplan hier.

21x knutselen met kerst als thema

Je vind het stappenplan hier. Laat een reactie achter Reactie annuleren Reageer. Team Kerstman is in jouw huis in ieder geval goed vertegenwoordigd! Hou je meer van bier?

En die maak je zo zelf. Deze sneeuwpoppen van kurk vind ik ook echte leukerds. Ze toveren een lach op ons gezicht en daarom mogen ze dit jaar eigenlijk niet ontbreken in de kerstboom. De bekendste sneeuwpop van de afgelopen jaren is ongetwijfeld Olaf uit de Disneyfilm Frozen. Daarom heb ik deze printable gemaakt, waarmee je samen met je kind ook een mooie kerstengel kunt maken, kerst knutselen van papier.

We gaan weer even terug naar de basis camping de watertoren rimburg knutselen. Snijd een figuurtje uit een aardappel en je kunt er kerst knutselen van papier wat verf lekker mee stempelen. Welk voorbeeld vind jij het leukst en zou je graag willen maken. Dan zijn deze kersthangers van ijsstokjes een goed idee.

En nog wat anders

Sommige van deze werkjes kunnen prima door je kinderen uitgevoerd worden, andere zijn wat moeilijker en vragen om de hulp van een volwassene. En ga jij één van deze ideeën voor Kerst knutselen? Dat is precies wat ze bij het volgende voorbeeld gedacht moeten hebben.

Wij vinden het een ontzettend leuk werkje om samen met je kinderen te maken? In dit voorbeeld heeft men de lamp omgetoverd tot een schattige pingun, maar je kunt natuurlijk nog veel meer beestjes maken.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Dan lijm je nog een boomstam onder de boom en geef je kerst knutselen van papier kerstboom een leuke piek zoals een ster of pompon.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *