Kpn interactieve tv kijken op laptop

Geplaatst op: 10.10.2019

Reageer op Fromm. Wil je in de tuin tv kijken op je laptop en tegelijkertijd genieten van het lekkere weer? Dus ook buitenshuis kun je in HD kwaliteit tv kijken zolang je maar verbonden bent met een willekeurig Wifi netwerk.

Om je wat uitzoekwerk uit handen te nemen vind je hieronder de volgens ons beste VPN services om interactieve tv in het buitenland te kunnen kijken. Je kunt naar ruim 60 zenders kijken. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Het gebruiken van een VPN klinkt misschien wat lastig.

Reageer op Jos. Je zit niet vast aan een kontrakt kan opzeggen wanneer je wil.

Waar kan ik de oude itv app van kpn downloaden. Klanten van Xs4all kunnen inloggen op de web tv service van het bedrijf. Ik wil eenmalig via internet vanavond een voetbalwedstrijd bekijken. Anoniem 4 Apr - Welke functionaliteiten zijn te gebruiken met de iTV web app.

Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten.
 • Het maakt niet uit in welk land je bent, of waar je verblijft. Internet via wifi-hotspots.
 • App-support Privacybeleid. En beschik je over het juiste pakket dan is het mogelijk om ook tv te kijken op andere apparaten dan je de televisie.

Hoe werkt tv kijken op tablet of smartphone per provider?

KPN, lijkt wel een stel debutanten op het gebied van IT. Hoeveel sterren geef jij dit artikel? Notify me via e-mail if anyone answers my comment. Het Chromecast-icoon verschijnt automatisch in beeld. Bij een abonnement op een VPN service krijg je de toegang tot hun software. Dat via NPO. Wij steunen.

 • Bij ExpressVPN betaal je iets meer dan bij andere partijen maar daar krijg je dan ook wel een hele goede service voor terug. Het maakt dan niet of je vakantie viert in Spanje of op zakenreis bent in Azië, overal ter wereld kan je gewoon blijven kijken naar interactieve tv van KPN.
 • De iTV app biedt de volgende mogelijkheden: - Kijk live tv waar je maar wilt. Het bepalen van je locatie gebeurt buiten de app om in het besturingssysteem van je telefoon Android of iOS.

Ja als klant van t-mobile kan dat op tv-anywhere. Helaas is er altijd kpn interactieve tv kijken op laptop internet verbinding noodzakelijk. Het detecteren van de locatie van de gebruiker gaat aan de hand van het IP adres van het apparaat dat gebruik probeert te maken van de interactieve tv app of website!

Instellingen aanpassen. De tv-zenders die je buitenshuis kan bekijken, zijn ook in het buitenland te bekijken. KPN heeft een bepaald aanbod van verschillende zenders. Wat moeten we doen om weer tv te kunnen kijken. Gebruikersnaam of e-mail.

Welk probleem ervaar je precies?

Gelukkig is dit heel makkelijk te realiseren met een VPN service, je kunt simpelweg je IP adres veranderen. Volg deze stappen: Ga naar de TV Gids. Onvoorstelbaar dat zoiets gereleased wordt

Voor deze apparaten is een gratis app te downloaden, na het inloggen kun je lekker tv kijken. Afwachten nu maar. KPN is inmiddels genformeerd? Deze software is bij genoemde partijen echt eenvoudig in gebruik. In dit artikel:. Kpn zegt wij hebben geen problemen gezien.

Beschrijving

Ook kun je met de app opnames plannen en terugkijken. Applicatie toepassing op de mobiele telefoon, tablet of computer. Veelgestelde vragen over online tv-kijken Hoe kijk ik live tv? The best there is!

 • Lees hier onze volledige ExpressVPN review.
 • Over ons Over VPNdiensten.
 • De oude app kun je herkennen aan het een groen tv icoon; de nieuwe app heeft een rond icoon met een afspeelknop.
 • Digitenne staat vaak los van het interactieve tv pakket.

Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te kpn interactieve tv kijken op laptop. The best there is. Waarschijnlijk heb je nu twee iTV apps op je telefoon: de oude en de nieuwe.

Vragen en antwoorden heb een vpn server van vyprvpn maar kpn itv geeft aa dat ik niet op mijn thuis ben ingelogd dus kan niet kijken wat te doen. Zijn er al 5 apparaten aangemeld op de iTV app, dan kan het zijn dat je niet meer kunt inloggen! Vandaag ben ik gebeld door een Techneut van KPN om me te helpen het probleem op te lossen. ExpressVPN is een favoriet van ons.

Schermafbeeldingen

Webhosting door Zylon. Verder kun je vanaf april in de hele EU tv kijken met de app. Na update

Lees hier hoe je een VPN verbinding maakt zodat je in het buitenland Nederlandse tv kunt kijken via een tv app. Tests Diensten Je goed recht Actie voeren. Je kunt tot 80 zenders live bekijken, afhankelijk van je abonnement.

Andere artikelen:

 1. Lasse - 18.10.2019 10:51

  Reageer op r. Je kunt geen opnames programmeren.

  Dennes - 16.10.2019 18:20

  Dit betekent in de praktijk dus dat wanneer je een VPN verbinding maakt met een server in Nederland, het lijkt alsof je in Nederland bent. Kies daarna het programma en klik op de blauwe afspeelknop.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *