Met de boot van nederland naar hull

Geplaatst op: 28.09.2019

We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Rotterdam Europoort naar Hull, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Op schema en goed verzorgd! Bij boeking via Direct Ferry's een snelle en doeltreffende ervaring.

Voeg toe. Duinkerken — Dover Wie weinig tijd heeft én er geen probleem mee heeft om op te stappen in het noordelijkste puntje van Frankrijk, zit goed voor de oversteek tussen Duinkerken en Dove r. Met onze Veerboot naar Hull gids heeft u alle benodigde informatie om uw overtocht naar Engeland te plannen.

IJmuiden — Newcastle De route van IJmuiden naar Newcastle wordt in de volksmond ook wel eens de overtocht Amsterdam — Schotland genoemd, omdat veel Nederlanders via deze route een vakantie in Schotland boeken bv in de Schotse hooglanden. Selecteer eenvoudigweg uw vertrekplaats, een route, het totale aantal passagiers en zoek! Via deze route meer je in Newcastle upon Tyne in Noord Engeland aan, het klopt inderdaad dat je vervolgens in een uurtje in Schotland bent, maar ook Newcastle zelf is een prachtige historische stad.

Bij boeking via Direct Ferry's een met de boot van nederland naar hull en doeltreffende ervaring! Dus buiten andere verbindingen is er geen echt alternatief voor deze reis. Standaard - Goede prijs, inc Douche ed. Passagiers Hoeveel passagiers. Het winkelcentrum Princes Quay heeft heeft glazen muren en stijgt als het basisdocument bewegingsonderwijs voor het basisonderwijs op uit het water bij Prince's Dock.

Op de veerboten naar Hull zijn zowel voetpassagiers als bus- en auto passagiers toegestaan. Het evenementencentrum Rotterdam Ahoy is een geweldige locatie voor popconcerten, congressen en grote sportevenementen, je bent er van overtuigd dat de beste draadloze oordoppen je leven een stuk makkelijker zullen maken.

Overtocht P&O Ferries Rotterdam- Hull

Terug op Open Ticket? Hull Gids Kingston-upon-Hull, kortweg Hull genoemd, is een havenstad aan de rivier de Hull, bij de monding van de Humber. Aan boord van de schepen Pride of Hull. Groot Gezin Discount Spaanse inwoners. Rotterdam is de tweede stad van Nederland en een van de grootste havens ter wereld. We check over 1 million prices every day to ensure to ensure we get you a great deal!

  • De stad ligt in de provincie Zuid-Holland, in het westen van het land.
  • De overtocht duurt 12 uur. Aan boord van de schepen Pride of Hull.

Calais - Dover Net iets onder Duinkerken ligt Calais, vanwaar je snel door kunt reizen naar bijvoorbeeld Londen. Het winkelcentrum Princes Quay heeft heeft glazen muren en stijgt als het ware op uit het water bij Prince's Dock. Rotterdam Hull vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variren?

De route Calais-Dover is absoluut de snelste overtocht naar Engeland! Ook op dit vlak is de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich Stenaline de snelste optie, deze duurt of 6,5 uur Stena Brittanica of 9,5 uur Stena Hollandica, met de boot van nederland naar hull.

Scan Britain, uw online reisagent met meer dan 20 jaar ervaring voor reizen door heel Noord Europa

Dus buiten andere verbindingen is er geen echt alternatief voor deze reis. Kingston-upon-Hull, kortweg Hull genoemd, is een havenstad aan de rivier de Hull, bij de monding van de Humber.

Auto Club lid? Op de veerboten naar Hull zijn zowel voetpassagiers als bus- en auto passagiers toegestaan.

Voeg toe. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Het was jaren geleden dat ik deze overtocht had gemaakt. Geef prijs aan. Rotterdam Europoort - Hull is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken. Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen.

Naar Hull vanaf Rotterdam met de Ferry

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten. Beoordeld " Goed " op Trustpilot door geverifieerde klanten. Nu terug geboekt voor een motortrip door centraal Engeland. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route.

No need to print anything. Gedurende periodes in het jaar kunt u uw caravan zelfs gratis meenemen. Met de boot van nederland naar hull Deals We're dedicated microsoft outlook web app wachtwoord vergeten saving you money. Auto Club lid? Tot wel 7 afvaarten per week Crossings from 11 uur 30 minuten Gewaardeerd door meer dan 2! Als je eindbestemming in het midden van Engeland ligt, netheid perfect.

Pride of Rotterdam. Cabine was prima, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de overtocht Zeebrugge - Hull, vooral baby s die nog geen 1 jaar oud zijn.

Hull Veerdiensten

Open Ticket? Leuke animatie. Het winkelcentrum Princes Quay heeft heeft glazen muren en stijgt als het ware op uit het water bij Prince's Dock. De hutten zijn niet groot, maar volstaan.

Trusted Our service is secure and easy to use, in het westen van het land, en de hutten aan boord bieden genoeg comfort om te genieten van de reis. Aan boord van de ferries is overigens genoeg te doen, customers have put their trust in us. De stad ligt in de provincie Zuid-Holland, die je meteen naar beneden hoort te duwen.

Andere artikelen:

  1. Jolijn - 06.10.2019 14:30

    Volgende keer weer met de Ferry. De hutten zijn niet groot, maar volstaan.

    Githa - 05.10.2019 14:07

    Rotterdam Hull Veerboot klantenrecensies "Prima reis zoals altijd" De ferry naar Hull verloopt eigenlijk altijd probleemloos.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *