Operation exit den haag review

Geplaatst op: 16.10.2019

Het hout aan de muren geeft het echt een super mooie sfeer. Alles klopt aan deze escape room.

Super dit!! Je kunt zien dat Operation Exit met passie is gemaakt. De kamer is tot in de details ingericht, wat in combinatie met de achtergrondmuziek ervoor zorgt dat je de spanning het hele uur voelt. Floor heeft 1 keer een escape room gespeeld. Wij hadden er overigens nog meer van genoten als er misschien iets meer directe verwijzingen naar de personages waren geweest.

Een hoogwaardige 'room' met detail ten behoeve van sfeercreatie. Onze 16e escape room en zeker top 5!

Best lastige opdrachten, maar uiteindelijk toch met de schat naar buiten gekomen. We hebben genoten. De moeite waard om naar toe te gaan. Ik was onsz restaurant valkenswaard valkenswaard verrast door alle diepgang er was duidelijk veel aandacht en liefde aan besteed! Spelen met een grotere groep. Ze vonden het heel spannend maar ook echt heel gaaf.

Voor herhaling vatbaar! Wij hebben van elke minuut genoten! De puzzels waren uitdagend.

Martijn heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. Behalve dat het spel echt goed in elkaar zit was de ontvangst ook echt top. De lijst is veilig opgeborgen in een onneembare kamer: de Wolf Den. Ik zou deze room aan iedereen aanbevelen.

We have experienced the Escape Room challenge for the very first time. Dit was mijn eerste Escape Room en heeft de lat zeker hoog gelegd voor toekomstige Escape Rooms.

 • Operation exit heeft deze verwachtingen zeker kunnen waarmaken. Gister naar de escape room geweest Operation Exit.
 • We werden vriendelijk ontvangen. Raadsels zitten echt goed in elkaar, je wordt een uur lang serieus aan het denken gezet!

Home Eigenaar van escape room. Goede ontvangst. Prachtig pand en ruimte waarin de escaperoom zich bevindt! We moesten flink ons best doen, dan is dit een serieuze optie. We werden leuk ontvangen met een verhaal over de kamer. Je moet samenwerken om binnen de tijd te ontsnappen, operation exit den haag review. Zou je aanbevelen om comfortabele schoenen te dragen op deze plek of bij deze activiteit. Wil je even een keer was anders met je vrienden doen, dat medio 2010 wordt opgesteld.

The Mansion

Leuk verhaal. Operation exit heeft deze verwachtingen zeker kunnen waarmaken. Spelers: 4 tot 8 Tijdslimiet: 60 minuten Adres: Gortstraat 7 Centrum. Je wordt meegenomen in het verhaal en komt te staan voor spannende en uitdagende puzzels.

Duidelijke uitleg. Ik ben al naar heel wat escape rooms geweest en dit was zeker een van de beste die ik ooit gedaan heb. Leuke middag, maar dit is absoluut mijn favoriet.

We bezochten operation exit den haag review escaperoom met een groep van 7. Inmiddels al behoorlijk wat escaperooms gespeeld, puzzels gevarieerd en goed uitgedacht.

Wat zijn jouw ervaringen met room escape games?

Vriendelijke ontvangst met goede service, we hadden wat problemen met een zieke en iemand met treinvertraging. De escape room is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: station Den Haag Hollands Spoor ligt op 1 minuut loopafstand.

AJVtje heeft 5 keer een escape room gespeeld. Awesome story, puzzles, room with surprise surprise effect! Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen?

 • By far the most sophisticated looking escape room!!
 • Hierdoor kwam je stapje voor stapje dichter bij de schat.
 • Eigenaar is een enthousiaste gastheer die prettig in het contact is.
 • Al met al is deze escape room een echte aanrader!

Dank voor de ervaring, operation exit den haag review. Supergave ervaring. Met een team van 4 personen deze escapreroom gedaan. Spannend tot de laatste seconde, en we hadden er echt maar 6 over. Dank hiervoor. De sfeer van de escape room en het verhaal waren precies goed: spannend, maar niet eng. Daniella Bal heeft 2 keer een escape room gespeeld. Heel knap bedacht en gemaakt. Demet Spiering heeft 4 keer een escape room gespeeld.

Deze locatie heeft 1 kamer

Het verhaal is overtuigend en heeft veel diepgang! Alles klopte aan het spel. Ook een paar decoy's zodat je soms op een dwaalspoor gezet wordt. Zeer vriendelijk.

Dank Berend voor de gastvrijheid. Met acht meiden van 13 jaar hebben we ontzettend genoten van deze escaperoom. Verder is de service heel relaxed en met 2 groepen kan groep 1 de 2e groep bezig zien.

Andere artikelen:

 1. Vedat - 24.10.2019 23:11

  Erg leuke escape room met een goed verhaal en mooie aankleding.

  Niels - 22.10.2019 14:52

  Beoordelingen filteren.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *