Camping aan het water met hond

Geplaatst op: 29.08.2019

Van het wandelen in het bos worden ze misschien wel een beetje vies, maar voor de hond hebben we een speciale hondendouche! Als je hond niet goed tegen hitte kan is het belangrijk om maatregelen te treffen.

Op elk kampeerveld staat een speeltoestel voor de kinderen zodat de kinderen veilig onder het toeziend oog van de ouders kunnen spelen.

Een plek waar ze lekker kunnen zwemmen, een veld om vrij te rennen… Bijzondere campings die extra hondvriendelijk zijn:. Kamperen is nog nooit zó leuk geweest! Deze kortingskaart kunt u gratis aanvragen via onze website of bij één van de deelnemende campings.

Sluiten Toon privacy statement. Kamperen met je hond in het buitenland Ook in de rest van Europa vind je een breed aanbod aan campings waar honden zijn toegestaan. Gaat u liever het water op?

En houdt u van zwemmen. Honden van bezoekers zijn helaas niet toegestaan. Kom ook kamperen met uw hond in de Achterhoek en ontdek, ontspan en ontmoet…. En aangrenzend nliigt er nog eens hectare staatsbossen met speciale losloopgebieden, camping aan het water met hond. Een plek waar ze lekker kunnen zwemmen, een veld beste restaurants gooi en vechtstreek vrij te rennen… Bijzondere campings die extra hondvriendelijk zijn: Moens Klint in Denemarken heeft een hondenveld en een speciale hondendouche.

Hond mee op vakantie.

Omdat we ook begrijpen dat een deel van onze gasten specifiek kiest voor een hondenvrij park , geven we je hierbij ook daarvan het overzicht: Bosgraaf , Ginsterveld , Hertshoorn , Julianahoeve , Ons Buiten en Ullingse Bergen   zijn hondenvrij. Hond mee op vakantie? Bekijk hieronder alle vakantieparken waar honden zijn toegestaan!

De voordelen van Hondencamping Samoza

Lees meer. In de receptie verstrekken de medewerkers je graag gratis hondenpoepzakjes. Bij de hondentoiletten op de camping kun je gebruik maken van de opruimzakjes. Geen probleem, want het is snel opgelost met de praktische hondendouche op de camping. Goede voorzieningen op Camping Zwanemeer De faciliteiten op de camping zijn uitstekend te noemen. Uiteraard moet de hond wel worden aangelijnd op de camping.

Bent u lekker met de hond op vakantie, want op de kampeerplaatsen van Tempelhof mag je hond lekker mee op vakantie max. Aangrenzend aan Camping De Jutberg vind je een groot hondenlosloopgebied, camping aan het water met hond. Ook vind je er een hondentoilet en zijn er op diverse plaatsen depodogzakjes. En morgen, ga dan eens naar de dijk tussen Camperduin en Petten Hondsbossche Zeewering! Ontdek onze parken.

Campings met hond

Op de Reeënwissel zijn honden aangelijnd toegestaan met uitzondering van het hondvrije veld Berkenheuvel geldt ook voor honden van bezoekers. Houd rekening met het klimaat. De omgeving leent zich uitstekend voor die lange wandeling waar je normaal misschien niet altijd aan toe komt.

Jij en je hond waaien heerlijk uit op Scheldeoord.

Op de kampeerplaatsen en op een deel van de camping zijn max. Er zijn mooie plekken aan het water en tot stand komen engels plekken met eigen sanitair.

Camping aan het water met hond familiecamping is gelegen bij zee, in het bos en aan het Lauwersmeer. Want in een beperkt aantal accommodaties kun je op aanvraag je hond meenemen max. Strand49 is de ideale uitvalsbasis om Noord-Holland goed te verkennen. De voordelen van Hondencamping Samoza zelfs tot 4 honden zijn gratis toegestaan gratis toegang tot alle  faciliteiten Omheining voor je plek te huur schapennet hondenspeelveld  waar honden los mogen hondendouche gave activiteiten voor hond en baas eigen  hondencentrum  voor cursussen  prachtig gelegen op de Veluwe gezellig gezinscamping geweldige faciliteiten voor het gehele gezin:  manegeeen wijziging van de Structuurvisie worden voorbereid, U.

In de schijnwerpers!

Deelnemende Campings. De Camping is gelegen vlakbij de zee, de prachtige stad Leiden en heeft een waanzinnige omgeving om doorheen te fietsen. Bekijk onze plattegrond. Op elk kampeerveld staat een speeltoestel voor de kinderen zodat de kinderen veilig onder het toeziend oog van de ouders kunnen spelen.

Honden beperkt toegestaan Bij onderstaande campings zijn honden slechts beperkt op bepaalde delen van de camping toegestaan, camping aan het water met hond. Wil je met een groep of hondenvereniging komen. Verwen je hond door hem of haar mee te nemen tijdens een weekendje weg. Voor de regels van de andere stranden kijken jullie op de informatieborden bij de strandopgangen.

Om ook hem eens van een heerlijke vakantie te laten genieten, is jouw huisdier op verschillende Ardoer hondvriendelijke vakantieparken welkom. Filter op:. Als je hond niet goed tegen hitte kan is het belangrijk om maatregelen te treffen. Alle kampeervelden zijn volledig autovrij? U kunt zowel op de camping zelf als op Buitenplaats It Wiid, het vakantiepark direct naast de camping een luxe accommodatie huren.

Jouw huisdier is welkom!

Bestemming wis filters. Deze camperplaatsen liggen midden in de natuur of aan de rand van het water. Maar ook je kat, kanarie, cavia, konijn of zelfs je paard kun je meenemen. Ook uw hond heeft zo een ontspannen vakantie.

Camping waar jij en je hond de tijd van jullie leven zullen hebben. Kampeerders met aangelijnde hond zijn op bepaalde kampeervelden bij De Noetselerberg van harte welkom. Op veel campings zijn honden alleen welkom mits aangelijnd.

Andere artikelen:

 1. Boaz - 29.08.2019 05:27

  Hondenlosloopgebied Camping Samoza is prachtig gelegen in het Vierhouterbos en leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen met de hond.

  Dali - 03.09.2019 04:20

  Honden beperkt toegestaan Bij onderstaande campings zijn honden slechts beperkt op bepaalde delen van de camping toegestaan. Er is 1 hond toegestaan per kampeerplaats geen bezoekers.

  Rients - 05.09.2019 18:13

  Boek online direct uw vakantie!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *