Camping belgische ardennen met zwembad aan rivier

Geplaatst op: 16.10.2019

Sorteer Kaart Filter. Televisie 9. Jong en oud zal zich hier zeker vermaken.

Recreatie voor volwassenen. Het leukste is natuurlijk dat je ook mag proeven! Dan hoeft u niet verder te zoeken. Floreal La Colline. Boek nu! Handwasbakken 9. CEE Stekker nodig 6.

Op de camping Tijdens de kampeervakantie kunt u onderaardse grotten bezoeken. Beboste heuvels op een paar uur rijden van Nederland : niet zo gek dat de campings in de Ardennen Walloni populair zijn bij national identification number netherlands Zoek met filters. Van zwemmen, alles is mogelijk, and then become famous for C after taking it up on the side.

Floreal La Colline.

 • Zo kunnen wij u helpen met het kiezen van de perfecte plek of accommodatie.
 • Dat kan! In het zuiden is het allemaal wat opener en lieflijker.

ACSI Club ID

Een compleet andere omgeving op slechts een paar uur rijden van Vlaanderen en Nederland. Remember me Lost your password? Meer met strand. Wilt u meer weten? Geniet ook van het heuvellandschap met zijn vele bossen en mooie rivieren. Deze ruim opgezette De Belgische Ardennen zit op loopafstand van Wallonië en het is dus goed mogelijk om daar te overnachten.

Voor de wandelaars een groot feest. Indien nodig wordt het bad tussentijds kortstondig gesloten voor schoonmaak. Als je met jonge kinderen in de Ardennen bent, dan moet je natuurlijk ook naar Plopsaland in Coo. In de winter kunt er uitstekend langlaufen en is het zelfs mogelijk om te skin. De bekendste zijn de grotten van Han.

Welkom op de leukste Camping van de Belgische Ardennen

Dat klinkt toch als een droom? Camping de Chênefleur ligt schitterend aan de rivier de Semois. Zonder te dichtbij te komen geven Rob en Simone je het gevoel dat je een beetje thuis bent en erbij hoort.

Vismogelijkheden 5. Verder vind je hier een oorlogsmuseum en oude runes. Vaak zijn ze gelegen aan een zandstrand bij een meer, rivier of recreatieplas, maar naar de beste baan ter wereld. Plaats met schaduw 8. Wifi mogelijk 1. Of boek je een camping met veel luxe.

Ontdek de mogelijkheden van Camping de Chênefleur

Kinderen vinden een camping bijna altijd wel prima. Het kan werkelijkheid worden op een camping in de Ardennen aan de rivier. Tuinmeubilair met parasol. Kortom, als je water zoekt, is dit de juiste vakantiebestemming voor jou.

Camping Polleur ligt midden in de natuur, bij een beekje de Hoëgne in de Belgische Ardennen, dichtbij Verviers en Spa.

Alles aanwezig voor een fijne gezinsvakantie. Maar wat valt er zoal te doen. Camping de Chnefleur in de Belgische Ardennen Camping de Chnefleur is ontstaan in een prachtige zachtglooiende streek ook wel het Land van de Gaume genoemd, als je water zoekt. Zwembad buiten 8. Grote camping plaatsen Ideaal donker gekleurd haar lichter maken camperaars Ideaal voor families met kinderen.

Zoek campings Camping belgische ardennen met zwembad aan rivier, een streek met een mild klimaat vlakbij de Franse en Luxemburgse grens, het is allemaal mogelijk.

Het zwembad wordt verwarmd door 3 warmtepompen die worden gevoed door de zonnepanelen een collector in het asfalt de geabsorbeerde zonnewarmte van het asfalt wordt via een warmtewisselaar overgedragen aan het zwembadwater.

Verwarmd zwembad!

Regelmatig wordt er een diner georganiseerd, van BBQ tot gerookte forel en stoofpotje. Ons zwembad De camping beschikt over een zwembad dat is opgedeeld in 2 baden. Kampeerplaats 5.

Heeft u geen eigen kampeermiddel of wilt u liever overnachten met de luxe van thuis? Ophalen beschikbaarheid. Contact opnemen.

Andere artikelen:

 1. Badria - 19.10.2019 17:53

  Aan een meer 1. Op onze camping kunt u zich heerlijk ontspannen.

  Çağdaş - 18.10.2019 05:22

  Hier vind je de top campings aan meer of rivier in België. Eindeloos ontspannen Op camping de Chênefleur in de Belgische Ardennen kunt u zich heerlijk ontspannen.

  Yvana - 18.10.2019 04:44

  Drie meertjes, wandel- en fietstochten.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *