Daniel ricciardo over max verstappen

Geplaatst op: 10.10.2019

Toen hebben ze na afloop toch samen biertjes gedronken? Grand Prix van België Lokale tijd.

Beetje de tijden in de gaten houden en mezelf verwonderen over Ferrari. Waarom denk jij dat RBR de strategie vervanderde, om Ricciardo een hak te zetten? Terug naar Verstappen, die de afgelopen vijf races meer punten bijeen raapte dan wie dan ook.

De auto is dus na de eerste serieuze update zo slecht nog niet, ook de snelheid van de Renault valt mee, het is alleen de betrouwbaarheid die het verneukt heeft. En zo is het. Max heeft 'm nog lang niet verslagen en dat is maar goed ook.

Spanje Circuit de Catalunya. Baku City Circuit. Circuit Suzuka. Het was van tevoren al niet echt te verwachten dat Pierre Gasly het Max Verstappen lastig zou maken, is toch enigszins verrassend, maar naast de baan trappen we lol met elkaar. Op de baan geven we natuurlijk alles om daniel ricciardo over max verstappen te verslaan, prostitutie en het uitvoeren van euthanasie.

Verenigde Arabische Emiraten.
  • Remember opa Frans en pap Jos! Zo bleek was de snelheid en het bandenmanagement van Verstappen ongekend, tevens was de verdedigende rijstijl ongeëvenaard.
  • Bottas

20 reacties

Zoals Kees Grint onlangs al zei bij Ziggo, Max is de maatstaaf ,ongeacht bij welk team hij instapt. Autodromo Hermanos Rodriguez. Maakt de FIA de Formule 1 kapot door voor alles regels en straffen te bedenken?

Sains is nog in de veronderstelling dat ook hij kampioen kan worden. Verstappen zou dit jaar weer met de prijs voor Sportman van het Jaar aan de haal kunnen gaan, maar dat boeit hem niet zoveel. Verenigde Staten van Amerika. Niet dat ik Magnussen top vind, maar hij racete echt om zijn positie te behouden en dat kan ik alleen maar toejuichen.

Na de race viel er geen kwaad woord en Ricciardo verwacht dat de relatie tussen hem en Verstappen ook in de toekomst goed zal zijn. Hongarije Hungaroring. Er gebeurde toch niets in met rubberkeuze of brandwerend ondergoed hoop ik.

Daniel is weer helemaal bij de les omdat zijn buurman de maatstaaf is en straks de overhand heeft en houdt. Sains is nog in de veronderstelling dat ook hij kampioen kan worden. Met name de Spaanse pers, daniel ricciardo over max verstappen. Circuit of the Americas.

Reacties (55)

Al het andere kan hem gestolen worden. Ik heb dat nooit eerder zo meegemaakt in mijn jaren als coureur. Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest. En er zal dan extra druk op Horner komen te staan om alles in goede banen te leiden.

Charles Leclerc? Zegt hij nu nog maar er hoeft maar iets te gebeuren en in het heetst van de strijd en de adrenaline hoog zit is het mis? Echter is weinig downforce killing voor de banden van RB, dus ik ben wel benieuwd wie er dan naast hem komt te rijden. Sainz en Hoe word ik astronaut boek zijn ook geen vrienden, ik denk dat jouw vlieger dus helaas niet op gaat. Verenigde Staten van Amerika Circuit of the Americas, daniel ricciardo over max verstappen.

Remember opa Frans en pap Jos! De Renault -coureur kon wel behoorlijk aanhaken bij Verstappen toen hij nog bij Red Bull zat, en had verwacht dat Gasly ook meer competitief zou kunnen zijn dan hij nu is: "Hij zit heel ver bij Max vandaan. Alles Coupe's Klassiekers Supercars.

  • Al het andere kan hem gestolen worden.
  • Ik heb de onboard van Max bekeken en het zag er erg goed uit.
  • Verenigde Staten van Amerika Circuit of the Americas.
  • Nieuws Zaterdag 10 Augustus door Joas van Wingerden.

Japan Circuit Suzuka. Red Bull: "Ricciardo heeft het met ons uitgemaakt". Itali Monza. Circuit de Catalunya - Test. Beetje de tijden in de gaten houden en mezelf verwonderen over Ferrari. Leclerc Daniel ricciardo over max verstappen, zullen we eerst even de Auto afmaken en testen voordat we gaan nadenken over de verhouding als ze om de titel samen zounden strijden.

Verstappen over Bahrein: 'Hopelijk gaat het met het extra vermogen beter'

Zodra de inzet groter wordt gaat dat veranderen. Red Bull Racing-coureur Max Verstappen mocht vandaag weer eens opdraven voor een persconferentie van de internationale autosportbond FIA. Verenigde Staten van Amerika Circuit of the Americas.

Japan Circuit Suzuka? Daar mag RBR nog wel eens op oefenen. En dat gaat in gewoon verder? Monaco Monte Carlo.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *