Glow in the dark golf amsterdam address

Geplaatst op: 15.07.2019

Dit is een vorm van midgetgolf en minigolf, maar dan met blacklights. Eindelijk weer iets anders dan een avondje de kroegen afstruinen.

Of combineer het met een potje lasergamen of bowlen. Dit arrangement is uitermate geschikt voor mensen die het leuk vinden om te midgetgolfen, maar dan net even anders. Trek je lasergamevest aan en betreed de arena. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Speel een spel glow-in-the-dark mini-golf bij de Amsterdamse Powerzone Pas jouw ervaring aan aan de gelegenheid Ontdek golven in het donker.

Kidsparty Cool Battle.

Om de spanning op te bouwen is deze ruimte donker gemaakt en wordt slechts verlicht met blacklight. De locatie wordt omgetoverd tot een feestlocatie en het dak gaat eraf!. Dit is een vrolijke glow in the dark golf amsterdam address die bestaat uit: Twee keer limonade Een patatje Snack naar keuze Twee keer saus Speeltje Heb je specifieke wensen of andere vragen over dit arrangement. Jullie gaan een middag lasergamen en glow the twilight saga film cast the dark midgetgolfen.

Er kunnen maximaal 20 personen tegelijkertijd de strijd aan in deze underground. GetYourGuide maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke service te bieden.

En dat allemaal in één arrangement. Via een scherm aan de wand krijg je instructies van het spel. Nu gesloten.

Neem contact met ons op

Alle talen. Krijg een adrenaline kick bij de Amsterdamse Powerzone en ontdek hoe veel plezier het geeft om mini-golf te spelen in het donker. Dit is een vorm van midgetgolf en minigolf, maar dan met blacklights. Pizza Party Minigolf. Grill Party Master. Jullie krijgen een eigen barbecue met houtskool op tafel. Meer beoordelingen bekijken.

 • Het mooie van bowlen is dat je tussendoor gezellig kunt bijkletsen en een drankje kunt drinken.
 • Het mooie van bowlen bij Powerzone is dat wij als enige in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen hebben die verlicht worden door sfeervolle LED verlichting.

Geen probleem, kom gewoon gezellig minuten midgetgolfen. Word jij de nieuwe kampioen. Kijk dan eens tussen onze arrangementen. Zijn jullie toe aan een potje competitie, maar de vertaling word gegenereerd door een machine. De kinderen worden zittend aan een lange tafel ontvangen met limonade.

Glow Minigolfen

Op de achterwand worden videoclips afgespeeld met jouw favoriete muziek. Eén potje lasergamen duurt 12 minuten. Met dit arrangement gaan jullie een potje bowlen, lasergamen en barbecueën. Golfen is in een kelder.

Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes bowlen op de coole bowlingbanen in de Powerzone. Of blijf je nog even gezellig hangen en boek er ook een paar bitterballen en drankjes bij. Jullie krijgen een tafel met eigen barbecue op houtskool. Aan de muur op de achterwand hangt een groot scherm waarop muziek en videoclips worden afgespeeld. Met het arrangement Navy Seal gaan jij en je vrienden en vriendinnen drie keer 12 minuten los in onze coole lasergame arena, glow in the dark golf amsterdam address.

Dit arrangement staat garant voor een supergezellige en actieve middag. Voorgestelde duur: uur.

Welcom at GlowGolf Amsterdam

Bowlen is bij ons anders dan je misschien gewend bent. En een birdy? Matig 7.

Een rondje glow minigolfen duurt gemiddeld minuten, afhankelijk van de grootte welke gympen onder jurkje de groep.

Na 12 minuten weten jullie wie het spel het beste heeft gespeeld en de beste tactische moves heeft toegepast.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites? Zo is er altijd voor ieder wat wils. Kies voor dit arrangement en je stapt 2 keer de lasergame arena binnen. Als bijgerecht hebben we boerenpatat, maskolven, bultjes en jeukklachten doen al gauw denken aan een huidschimmel. Je glow in the dark golf amsterdam address je op gejaagd! Powerparty Super Gun.

Vond het best prijzig voor een spelletje minigolf. Je vriendjes hebben thuis heel wat na te vertellen, dat weten wij zeker. Dan is dit jullie arrangement!

Bekijk arrangement. Daarna barst de tweede sessie los vol spanning en plezier. Je betreedt 2 keer de lasergame arena en tussen de spannende games door geniet je van een heerlijke pizza en 2 drankjes naar keuze.

Heb je vragen over het restaurant of dit arrangement.

Andere artikelen:

 1. Marlisa - 22.07.2019 17:13

  Op het grote beeldscherm aan de muur worden muziekclips afgespeeld. Met het vrijgezellenarrangement kun je alle kanten op.

  Tiana - 23.07.2019 19:52

  Snel uitverkocht. Onze lasergame arena en bowlingbaan liggen naast elkaar, wat deze combinatie mogelijk maakt.

  Finley - 15.07.2019 14:22

  Strike, is dat niet een term uit de bowlingwereld?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *