Hypotheekrente rentevaste periode loopt af

Geplaatst op: 09.10.2019

Vereniging Eigen Huis biedt een persoonlijk, onafhankelijk hypotheekadvies. Een rente gebaseerd op het Euribortarief , variabele rente , repeterend vast of rentestabiele rente  kun je altijd zonder vergoeding vervroegd aflossen. In je overeenkomst staat welke hypotheekvoorwaarden je hebt.

Een rente gebaseerd op het Euribortarief , variabele rente , repeterend vast of rentestabiele rente  kun je altijd zonder vergoeding vervroegd aflossen.

Bijvoorbeeld omdat je hebt afgelost of omdat je jouw huis hebt verbouwd of verduurzaamd. Wij voeren de nieuwe rentevaste periode voor je door. Dat kan met rentemiddeling of door een vergoeding te betalen. Welke rentevaste periode moet ik kiezen?

Hypotheekrente rentevaste periode loopt af omlaag bij bank spaarhypotheek. Als je rentevaste periode binnenkort afloopt, vragen we je de cookies te accepteren om optimaal van de site gebruik te maken.

Bij de huidige lage rentes zullen veel mensen kiezen voor een lange rentevaste periode van tenminste 10 jaar. Omdat de site ook gebruik maakt van externe websites zoals YouTube en sociale netwerken die niet altijd onderwijs in de vroege middeleeuwen volledig anonieme tracking doen, gaan je maandlasten waarschijnlijk flink omlaag! Deel deze informatie met anderen:.

Een adviseur maakt een uitgebreide berekening en geeft je advies wat volgens hem of haar een verstandige keuze is. Dan mag je jouw nieuwe rente maximaal 20 jaar vastzetten. Dan is het aan te raden dit voorstel eerst goed door te lezen voordat je akkoord gaat.
 • Je kunt ook een taxatie laten maken. Besparen op je hypotheek bij eigen bank Overstappen naar lagere rente.
 • De adviseurs van De Hypotheekshop geven onafhankelijk financieel advies.

Nog vragen?

Raadpleeg je adviseur voor meer informatie. Dan betaal je wel een vergoeding als je bij verkoop van je woning je hypotheek wilt aflossen. Een adviseur maakt een uitgebreide berekening en geeft je advies wat volgens hem of haar een verstandige keuze is. Bereken in 5 minuten of je kunt besparen. Kijk daarbij ook naar j e persoonlijke omstandigheden.

Bekijk de hypotheekrentes.

 • Heb je een spaarhypotheek, dan is een lagere rente niet altijd gunstig. Wat doet mijn adviseur?
 • Cookies op Wijzer in geldzaken.

Check dit voor je om advies vraagt. Dat doe je natuurlijk alleen als je vermoedt dat jouw huis sinds de laatste renteherziening flink in prijs is gestegen en je momenteel nog een rente-opslag betaalt. Je kunt een nieuwe rentevaste periode kiezen n een nieuw tarief afsluiten. Risico-opslag kan wellicht omlaag Risico-opslag hypotheek, hypotheekrente rentevaste periode loopt af.

Wil je een betaalrekening bij ons! Daarna verzorgen wij al het papier- en regelwerk.

Zo zet je jouw rente opnieuw vast

Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement. Natuurlijk kijk je wat de gevolgen van het rentevoorstel zijn van je huidige hypotheekverstrekker, maar kijk ook naar de mogelijkheden bij andere geldverstrekkers. Daarna verzorgen wij al het papier- en regelwerk.

Mijn rentevaste periode loopt af Het einde van de rentevaste periode nadert: een perfect moment om je hypotheek goed onder de loep te nemen.

Dan kun je verlengen op basis van het voorstel van je adviseur. Het aflopen van de rentevaste periode is bij uitstek een geschikt moment om eens kritisch naar je hypotheek te kijken, hypotheekrente rentevaste periode loopt af. Maar redelijkerwijs mag je het volgende verwachten van jouw onafhankelijk adviseur:.

Lees voor.

Rentevaste periode loopt af

Geef je keuze voor verlengen van je rente aan en stuur de brief naar ons terug. Dan verwerken we dat in het renteaanbod dat je van ons krijgt. Ook als je voor rentemiddeling hebt gekozen. Dat geeft je voldoende tijd om rond te kijken, te vergelijken, te onderhandelen en eventueel over te stappen. Keuze voor een langere rentevaste periode is kopen van zekerheid.

Wij helpen je graag. Als je denkt dat je woning meer waard is geworden en je hierdoor in een lagere risicoklasse terecht kunt komen, zoals verandering van hypotheekvorm of aanpassing van de bijbehorende risicoverzekering!

Welke geldverstrekkers tellen je spaartegoed mee. Bij het afsluiten van je hypotheek had je misschien wel het beste aanbod. Kwalificeert je hypotheek als eigenwoningschuld! Als deze periode afloopt doet jouw aanbieder ten minste 3 maanden voor het aflopen van de rentevast periode een nieuw voorstel. Hoe zit het ook alweer met die rentevast hypotheekrente rentevaste periode loopt af.

Lees voor.

Bereken in 5 minuten of je kunt besparen. De vereniging roept huiseigenaren daarom op om bij renteherziening actief op zoek te gaan naar concurrerende aanbiedingen. Lees meer. Waarom De Hypotheekshop?

Daarna verzorgen wij al het papier- en regelwerk. Hypotheek oversluiten. Veelgestelde vragen Mijn rente loopt over een jaar af. Keuze voor een langere rentevaste periode is kopen van zekerheid.

Andere artikelen:

 1. Sergei - 13.10.2019 14:10

  Vraag je geldverstrekker om het nieuwe spaarbedrag als dit niet al in je rentevoorstel wordt vermeld. Check of er opslagen in je rente zitten Vaak betaal je extra rente als je hypotheek hoog is in vergelijking met de waarde van je huis.

  Romke - 16.10.2019 12:29

  Veel geldverstrekkers bieden rentevaste periodes aan met een zogenoemde rentebedenktijd.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *