Kobo ereader boeken toevoegen

Geplaatst op: 09.10.2019

Je kunt nu beginnen met lezen. Ja, pdf kan de Kobo gewoon lezen.

Boeken direct overzetten. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je hebt een Kobo ereader en je wilt daar ebooks op zetten. Je kunt nu boeken van je oude e-reader of van je computer toevoegen aan je bibliotheek. Wel moet je eerst het e-mailadres dat je wilt gebruiken toevoegen aan de goedgekeurde e-mailadressen in je Amazon-account.

Je moet verbonden zijn met internet wanneer je dit bestand opent, zodat Adobe Digital Editions de licentie kan verifiëren en de rest van het boek downloaden.

Sleep deze vervolgens van je bibliotheek naar je e-reader om ze daar op te zetten. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Iedere maand moet je minimaal een keer online zijn om de status van je ebook abonnement te controleren. Sluit je oude e-reader aan op je computer en klik op Verbinden.

Na installatie van de Dropbox-app kun je e-books via Dropbox overzetten kobo ereader boeken toevoegen de e-reader.

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 19 februari De bibliotheek geeft uitgebreide informatie over hoe je geleende e-books op een e-reader zet.
 • Een aantal PocketBook e-readers hebben de mogelijkheid om boeken via Dropbox op de e-reader te zetten.
 • Om je ebook op jouw reader of tablet te krijgen, is een verbinding met internet noodzakelijk.

Via een micro sd-geheugenkaart

Wat heb je nodig? Inloggen Word lid. Adobe DRM is een gebruikersonvriendelijke kopieerbeveiliging die het lastig maakt om boeken op verschillende apparaten te lezen. Het e-book is nu gekoppeld aan je gebruikersnaam en verschijnt in ADE op je boekenplank. Ebooks op je Kobo zetten met je Mac Je kunt je ereader aansluiten op je Mac en vervolgens boeken naar je ereader-bibliotheek slepen en neerzetten.

 • In Adobe Digital Editions moet je eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Kees Bouter.
 • Er bestaan verschillende bestandsformaten voor eBooks. Plaats de micro-SD-kaart in de ereader-kaartsleuf.

Heb je een ebook abonnement op Kobo Plus. Een opgeladen e-reader voor gebruik 4 uur opladen Meegeleverde micro usb kabel. Meer elektronica. Check in de handleiding van je e-reader of een bestandsformaat wordt kobo ereader boeken toevoegen. Je kunt ebooks rechtsreeks vanaf je Kobo kopen en naar je Kobo e-reader downloaden.

Video toevoegen. Iris Griffioen.

2. Ebooks op je Kobo zetten met behulp van Adobe Digital Editions

Als je een cadeaukaart of kortingscode wilt gebruiken, tik je op Cadeaukaart toevoegen of Kortingscode toevoegen en vul alle benodigde informatie in.

Hieronder leggen we uit hoe je dit doet, zodat je ook zonder ICT diploma je e-reader vol zet met boeken. Plaats reactie. Heb je een Kobo Plus-abonnement?

Voor alle duidelijkheid: Ik wil niet gebruik maken van wifi op de e-reader is al uitgeschakeld(nog mooier wordt opgediend kobo ereader boeken toevoegen misschien net even beter in de beoordelaar zijn smaak ligt. Oudere e-readers hebben soms een sleuf voor een micro sd-geheugenkaart.

Maak een nieuwe map aan op je computer. Newfoundlander pups te koop limburg je bestelling. Boeken met kopieerbeveiliging drm vragen een speciale werkwijze.

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent?

Zet de e-reader aan en sluit deze via de usb-poort aan op de computer. Nieuw bij Coolblue? Oudere e-readers hebben soms een sleuf voor een micro sd-geheugenkaart.

In dat geval kan je boeken direct overzetten.

De nieuwe boeken moeten in dezelfde map worden gezet. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Boeken kopen vanaf de e-reader Met de e-readers van Kobo en Amazon is het mogelijk om boeken direct vanaf de e-reader aan te schaffen. Tik Nu kopen. Als laatste methode om ebooks op je Kobo ereader te zetten, kun je een micro-SD-kaart gebruiken.

Daarna was het een fluitje van een cent. Wat heb kobo ereader boeken toevoegen nodig.

Kies de gewenste map op de e-reader waar je het e-book naar wil exporteren en kies Exporteren. Toch raden we in eerste instantie aan de interne opslag te gebruiken. Gebruik het toetsenbord om je factuuradres en de gegevens van je creditcard in te voeren.

Dan kun je geen boeken downloaden. Het bestandsformaat staat achter de naam van een document meestal! Boeken van de bibliotheek op een e-reader zetten  Om kobo ereader boeken toevoegen te lenen bij de bieb heb je Adobe Digital Editions nodig.

Andere artikelen:

 1. Serano - 14.10.2019 23:44

  Dus als je de kaart weer in je ereader stopt, kun je de boeken weer zien.

  Dexter - 18.10.2019 09:11

  Is het probleem ondertussen al opgelost? Ga in de Dropbox-app op de e-reader naar het e-book dat je wilt kopiëren, druk op het pijltje rechts van dit bestand en kies voor Exporteren.

  Ragna - 11.10.2019 02:24

  Lees meer over boeken kopen en lenen. Bedankt en je hoort wel hoe het is gegaan.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *