Kun je zwanger worden van voorvocht met pil

Geplaatst op: 13.10.2019

Of is de menstruatie nog opgekomen? Vriendschap Afbeeldingen In Maar als een man kortgeleden een zaadlozing heeft gehad en daarna niet heeft geplast, kan het zijn dat het voorvocht zaadcellen die zijn achtergebleven in de penis mee naar buiten neemt.

Kan het zijn dat er nog levend sperma op zijn hand zat waardoor ik nu zwanger ben? Unknown 23 oktober at pm. Het kan echter wel zo zijn dat je de zogenaamde innestelingsbloeding verward met een menstruatie. Mijn vraag is kan je zwanger worden in je stopweek? Ouders houden namelijk van hun kinderen.

Na 3 weken plak je 1 week geen pleister, in die week word je ongesteld. De seks heeft minder dan 1 min geduurd. Want ik snap er niks van D. Een paar van die eurootjes weer in gedegen voorlichting steken lijkt me beslist geen overbodige luxe. Dit verschilt namelijk per pil. En in voorvocht zit nu eenmaal ook sperma. Dokter van wacht antwerpen weet niet hoeveel uur de pil in zijn werk is.

Daarnaast komt het nog weleens voor dat een man zich te laat terugtrekt en dat hij toch in de vagina klaarkomt terwijl dat niet de bedoeling was. En je hebt seks gehad. Ik kan je niet zien , dus ik moet maar raden….
 • En een kans op een sexueel overdraagbare aandoening.
 • Tot slot kan ook een onregelmatige menstruatiecyclus je het idee geven dat je erg overtijd en mogelijk zwanger bent. Voorvocht ruimt eventuele urineresten op, zodat de zaadcellen die tijdens een orgasme naar buiten komen in leven blijven.

Vrouwencondoom : Een vrouwencondoom  lijkt een beetje op een gewoon condoom, alleen is deze groter wijder. Je ouders zullen er beslist van schrikken, maar daarna zullen ze je vast wel willen helpen. Maar mijn buik is niet dik ofzo. Er is geen volledige penetratie geweest, maar hij is wel een klein beetje bij me naar binnen geweest.

Vroegboekkorting voor herfst- en kerstvakantie. Het maagdenvlies vormt geen barrière voor spermacellen of iets dergelijks. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Toen wij geslachtgemeenschap hadden is het condoom gescheurd maar daar kwamen we pas achter nadat hij klaar kwam. De meeste mannen hebben hier totaal geen controle over en voelen het ook totaal niet aankomen. Zo niet hoeveel keer per dag is echt ongezond jongen.

De meeste mensen die fanatiek sporten komen in het begin juist aan, omdat leuke kadootjes voor sinterklaas spel spieren op aan het bouwen zijn en spieren zwaarder zijn dan vet.

Toch blijf ik me zorgen maken omdat m'n buik met name 's avonds zo opgezet is.

Met wie kan ik er over praten?

Hey mijn lief heeft mij gevingerd en gebeft daarna heb ik hem afgetrokken en dan zijn onze geslachtsdelen even in contact gekomen… Ben ik zwanger? Ik wil niet stoppen met de pil nu want ik weet niet of ik zwanger ben ja of nee.

Dus ik zal het zo zeggen gistere gistere had ze me gwn met de hand laten klaar komen de dag daarna had me nog niet gedoucht hadden we soort van droge seks ik kwam Niet volledig in de vagina juist gwn de buiten kant maar ben niet klaar gekomen Is er kans dat ze nog zwanger kan worden door kleine aanrakingen. Condooms zijn geen dingen die je voor altijd kunt bewaren.

Daarnaast sportte ik voor de zomervakantie redelijk veel en in de zomervakantie helemaal niet. Hoop hier voor een geruststellende antwoord op kan krijgen Anoniem11 Ik en mijn vriend hebben 2 x sex gehad, kun je zwanger worden van voorvocht met pil. Ik slik de pil diane Laat je nog eens horen hoe het met je gaat. Als je een zwangerschapstest liever niet in de winkel wilt kopen dan kan dit ook op het internet. Is er een risico als ik seks heb zonder condooms en mijn vriend komt niet in mij klaar.

Pil vergeten!

Nogmaals erg groot is de kans niet, maar als je zeker te weten niet zwanger wil worden, gebruik dan alsjeblieft een condoom. Me buik maar de voorvocht zit wel in gespoten kan ik dan ook zwanger worden we hebben sex 28 maart Succes ermee. Het heeft weinig nut een condoom om te doen, wanneer je op het punt staat klaar te komen. Is het in mijn geval zo?

Anonieemik het een paar dagen geleden voor het eerst seks gehad met een jongen, het glas van de vitrinekast, kun je zwanger worden van voorvocht met pil. En niet alleen je partner: ook de ex van de ex van de ex van je partner. Wil even weten hoe groot procentueel onze kansen zijn. Ik heb voor de zekerheid daarna een test gedaan maar daar kwam niks uit. Dan kan je dus ook niet zwanger zijn. Kan ik zwanger zijn nu? De huisarts zal er n voorschrijven die het best bij jou past.

Anticonceptie

Als jij niet weet wanneer je wel en niet zwanger kan worden, zou je zomaar zwanger kunnen worden! Anoniem 24 juni at pm. De wetenschap: Voorvocht bevat zelf geen zaadcellen.

Na het vrijen over 2 dagen begint de sperma langzaam uit de vagina komen. Hierbij trekt de man zich terug voordat hij klaarkomt. In het zogenaamde voorvocht dat vrijkomt bij seksuele opwinding kunnen namelijk ook al spermacellen zitten.

Andere artikelen:

 1. Ocean - 19.10.2019 16:42

  Ik heb namelijk precies hetzelfde probleem, echt exact hoe jij het geformuleerd hebt. Beetje ingewikkeld maar kan de pil diane 35 kwaad als je zwanger bent en je dat nog niet weet?

  Nils - 15.10.2019 19:14

  Kan het zijn dat ik zwanger ben?

  Roeland - 13.10.2019 23:31

  He denk erom he, seks moet leuk zijn, geen stress, doe geen dingen waar je nerveus van wordt!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *