Lekkerste friet uit de airfryer

Geplaatst op: 30.08.2019

Ik heb de airfryer kroketten van mora. Tot nu toe eigenlijk nooit aangeschaft, omdat ik bijna nooit patat of andere snacks eet… maar toch handig en lekker om te hebben : Beantwoorden. Een handjevol friet of aardappelkroketjes is in een minuut of 8 wel klaar, maar gooi je het mandje vol dan ben je wel een kwartier bezig.

En hoeven maar 3 minuten in de airfryer met een vol mandje! Lidl Harvest Basket Ovenfriet Een goede vervanger voor de duurdere merken. Daarbij plakt zout ook minder goed aan friet uit de Airfryer. Vandaag wil ik ingaan op hoe je snacks het beste bereidt, welke je moet kopen, hoe het zit met verse patat en diepvriesproducten.

Deze zijn perfect gelukt. Dus geen 88 cent… Beantwoorden. Airfryer frieten test Om de proef goed op de som te kunnen nemen verzamelde ik bij verschillende supermarkten de volgende airfryer frietjes: — Aviko super crunch airfryer pommes frites — Albert Heyn supersnelle airfryer ovenfriet — Beyerlander airfryer frites — LambWeston ziggy fries voor de oven en airfryer.

Geen gedoe met bakplaten en bakpapier, niet lang hoeven wachten tijdens het voorverwarmen… Ideaal. Wij hebben er zelf voor gekozen om frietjes te testen met de Airfryer, maar zoals ik net al even aangaf kun je verschillende kanten op met het apparaat. Previous Amstel gold experience openingstijden Karbonade uit de Airfryer: Hollandse topper.

Wat de Airfryer anders maakt dan een normale frituurpan is dat er geen vet aan te pas komt. Lekkerste friet uit de airfryer geen 88 cent… Beantwoorden.

#2 Friet van zoete aardappel

Deze zijn van zichzelf al bruiner en zijn speciaal bedoeld voor bereiding met hete lucht. Voor mij is de Airfryer absoluut een aanvulling op alle keukenapparatuur die ik al heb. Maar als ik een keer van plan ben om ovenfriet te bakken, zin heb in een borrelgarnituur of voor één persoon broodjes wil afbakken dan vind ik de Airfryer wel veel makkelijker dan mijn oven.

Na zo'n 25 minuten zijn je knapperige frietjes uit de airfryer klaar. Maak je ze in de Airfryer, dan bruinen ze nauwelijks.

Kortom: onze favoriet zijn met stip de Beyerlander airfryer frites.

  • Zet alles op je lijst Wat is dit?
  • Gebruik hem ook voor het bakken van broodjes bijvoorbeeld. Echt een aanrader!

Ook nieuwsgierig. Kijk dan verder rond hier of like ons op Facebook of Pinterest. Extra bijkomend voordeel: geen extreem vette vingers. Gewoon tussendoor kijken hoe hard het gaat en alles vaak omschudden? Alleen dat mandje schoonmaken is een crime. Hier ook een enthousiaste airfryer gebruiker. Ik heb een combioven met hete lucht dat is toch hetzelfde Beantwoorden. Aviko Supercrunch airfryer frites De naam zegt het al: deze frietjes zijn speciaal gemaakt voor bereiding in de lekkerste friet uit de airfryer.

Snacks bereiden

Misschien doe ik iets verkeerd ik heb de verse friet van ah in mijn airfryer gedaan 10 min graden maar ik vind ze zoooo smaakloos Doe ik iets fout? Ga je daarmee akkoord? Deze frietjes doen hem denken aan traditioneel gefrituurde frietjes.

Maak je ze in de Airfryer, dan bruinen ze nauwelijks.

Met dit recept voor knapperige verse frietjes uit de Airfryer kan je voortaan zonder zorgen patatjes eten. Ik moet zeggen dat er veel verschil in smaak zit tussen ovenfriet hoor. Na zo'n 25 minuten zijn je knapperige frietjes uit de airfryer klaar.

Verse aardappel Snijd je graag frietjes van verse aardappel. Ben benieuwd hoe het uitpakt als je van verse aardappelen frites snijdt en ze dan bakt. Van die doorzichtige zakken, lekkerste friet uit de airfryer.

Ook lekker

De Albert Heyn frietjes doen ons samen met de Beyerlander frietjes qua smaak het meeste denken aan traditioneel gefrituurde frietjes. Ook oven snacks zijn erg goed te bereiden in de Airfryer.

Wat de lekkerste friet is, is moeilijk te zeggen.

De smaak doet ons een lekkerste friet uit de airfryer aan aardappelkroketjes denken. Maarja, is dat de Airfryer niet alleen als vervanger voor de frituurpan kan dienen maar ook als snelle functionele heteluchtoven! Mij spreekt dit wat minder aan? Ik heb ook sinds een maand een airfryer en er heel blij mee. Maar omdat we ze zo lekker vinden nemen we dat graag voor lief voor die ene keer per week dat kinderopvangtoeslag tweede kind tabel frietjes eten.

Kies dan voor de dunne variant. Te koop bij Plus of AH, lekkerste friet uit de airfryer. Wat ook nog even het vermelden waard is, we hebben net een nieuwe oven: Beantwoorden.

Vlaamse frieten of dunne patatjes?

Sinds een jaar of twee zijn we in het bezit van een airfryer. De meeste fabrikanten van airfryers vermelden er ook bij dat in de meeste gevallen ovenfriet de beste friet is om in deze soort pannen te bakken. Verse frietjes uit de koeling Voor de liefhebbers van echte, verse patat moet je in de koeling van de supermarkt zijn!

Geplaatst: vrijdag 5 oktober Met dit recept voor knapperige verse frietjes uit de Airfryer kan je voortaan zonder zorgen patatjes eten?

Maar als ik een keer van plan ben om ovenfriet te bakken, alleen in een vorm en dan is het resultaat ook niet zo krokant als een gefrituurde oliebol. Om dezelfde reden is het bakken van oliebollen op de normale manier ook niet mogelijk, lekkerste friet uit de airfryer, zin heb in een borrelgarnituur of voor n persoon broodjes wil afbakken dan vind ik de Airfryer wel veel makkelijker dan mijn oven.

Stort de frietjes nu in een vergiet en doe ze nog vochtig en al in het mandje van je airfryer.

Andere artikelen:

  1. Leen - 03.09.2019 16:09

    Ook fijn dat ze zo snel klaar zijn en dat je ze niet halverwege hoeft om te schudden.

    Hieronymus - 31.08.2019 18:55

    Vaak tussen de 10 en 15 minuten op tot graden voor grote snacks, en minuten voor kleine snacks zoals bitterballen of bittergarnituur.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *