Leuke strandtent zandvoort aan zee

Geplaatst op: 17.08.2019

De laatste, maar zeker niet de minste, die wij noemen als leuke strandtent in Zandvoort voor kids is Hippiefish. Gerelateerde artikelen. Zilt aan Zee in IJmuiden: kindvriendelijk strandrestaurant.

Er is ook een zeer uitgebreid kindermenu. Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren. De inrichting is lekker hip! Type reiziger. Sta jij open voor anale seks? Ik moet toegeven, dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet.

Profiel Lid worden. Na een lange en vooral drukke week toe aan een beetje ontspanning en het ultieme vakantiegevoel. Stel dmalm een vraag over Zandvoort aan zee.

Strandpaviljoen de Zeester  in Noordwijk: strandtent met speeltoestel. Er is een kindermenu en ernaast zit ook een speeltuin?

Inhoudsopgave: strandtenten voor kinderen

Binnen is er ook een speelhoek. Love it! De Kleine Moere in Grollo bij Assen: strandpaviljoen aan waterplas met strand en houten speeltuin. Anders heb je misschien geen plek. Enige minpunt? Binnen is er een speelruimte en op de kaart staan heel veel lekkere dingen voor kinderen.

 • Vreselijk Voor jong en oud.
 • Zo je hebt goed onderzoek gedaan! Ik doe het ook graag, maar dan eigenlijk altijd in Den Haag Scheveningen, of tussen de haven en Kijkduin.

Ben je met de auto. Tent6  in Zandvoort: strandclub met schommelstoelen en speelhoek. Buiten kan je heerlijk plaatsnemen op de banken met je voetjes in het zand en binnen zit je ook goed en gezellig.

Uitjes met kinderen, leuke strandtent zandvoort aan zee. Steek even je hand op, dan komen ze vervolgens graag je lege borden opruimen en schenken ze nog een romige cappuccino voor je in.

Bedank dmalm.

Best Beachclubs Zandvoort

Op het kindermenu staan dingen als ravioli en op vrijdag kun je vaak barbecueën. Ubuntu is genieten. De sfeer is intiem.

Blije ogen in vijf simpele stappen.

Profiel Lid worden. Ook de crab burger, vriendelijke bediening en niet duur. Bij Vooges zijn ze zo behulpzaam en zo lief voor elke klant, zeker een pluspunt. In ons eigen landje kun je namelijk ook heel goed vertoeven n een vakantiegevoel creren. Get our Amsterdam app With over hotspots nearby.

PSSSST… meer (reis)tips vind je in mijn boeken!

Er is een strandwinkel, kindermenu en kinderstoelen. Love it! De inrichting is lekker hip! Check de agenda hier online. Schoolspullen van de Hema.

Rapa Nui Buikje. De bomen op het terras geven een bijzondere sfeer, een beetje Ibiza-gevoel op het strand van Zandvoort. Er is een hek omheen en ze hebben eveneens een zeer uitgebreid kindermenu. Denise zegt 2 jaar geleden.

Terschelling - walvis. Dat kan. Rederij De Vrijheid in Gouda: strandpaviljoen gebouwd uit zeecontainers, lekker eten leuke strandtent zandvoort aan zee leuk met kids. Check hier het artikel Best Beachclubs Noordwijk en weet waar je moet zijn.

Relaxen bij Hippie Fish

Wij willen hier wonen. De kinderen kunnen tekenen, het strand is breed en schoon en kan je nog redelijk parkeren op zomerse dagen, aldus Cathelijne. Ook leuk: het heeft z'n eigen playlist op Spotify , zodat je onderweg vast in de mood kunt komen.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Bedank roos Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Buiten kan je heerlijk plaatsnemen op de banken met je voetjes in het zand, maar binnen kan je ook onwijs lekker zitten om een hapje te eten of een tijdschrift te lezen.

Andere artikelen:

 1. Emeline - 23.08.2019 20:41

  Ubuntu is, samen met Hippie Fish, een van de meest hippe strandtenten van Zandvoort. Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren.

  Ciarán - 17.08.2019 18:33

  Welkom op Haarlem City Blog!

  Cherinda - 26.08.2019 16:59

  Brodazz Beach in Voorst bij Apeldoorn: strandtent in recreatiegebied Bussloo.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *