Minigolf lage vuursche prijs

Geplaatst op: 22.09.2019

Vreselijk 3. Ten aanzien van de grasbaan wordt 's morgens pas bekeken of deze bespeeld kan worden hangt af van het weer en eventuele

Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 9 restaurants in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Met twee jonge kleinkinderen is een rondje midgetgolf een leuk maar ook duur tijdverdrijf. Profiel Lid worden. Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is? Deze laatste is leuk met kleine kinderen. Het dorp staat vooral bekend als de woonplaats van princes Beatrix in Kasteel Drakenstein.

Volledige weergave.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen. Deze vermelding verbeteren. Type reiziger. Het restaurant is een typische gedecoreerd pannenkoeken huis met tevens een groot terras!

Als je met kinderen van 4 jaar of jonger bent: die mogen gratis meedoen, krijgen een club en een bal, maar beslist geen scorepapierje

Midgetgolf en Pannenkoeken in Lage Vuursche

Met twee jonge kleinkinderen is een rondje midgetgolf een leuk maar ook duur tijdverdrijf. TripAdvisor is ingelicht. Datum van activiteit: april Tijd van het jaar. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Attracties in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt.

 • Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit?
 • Datum van activiteit: april

Bedank TilletjeT. Geselecteerde filters. Wij hadden voor de laatste gekozen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Nou: niet teleurgesteld.

Engels Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. De midgetgolf banen lopen dwars door een prachtige groene omgeving en zijn geen recht toe,recht aan banen. Het was druk tijdens ons bezoek, dus moesten we vaak wachten.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Ten aanzien van de grasbaan wordt 's morgens pas bekeken of deze bespeeld kan worden hangt af van het weer en eventuele werkzaamheden. Datum van activiteit: juli In de omgeving, minigolf lage vuursche prijs. De Midgetgolftuinen Lage Vuursche Is dit uw bedrijf.

Login Register. Plaatselijk weer.

Heb je een vraag?

Het is allemaal goed in orde, super netjes bijgehouden, mooie tuin. Wij gaan echter vaak naar Lage Vuursche voor twee dingen: midgetgolf en pannenkoeken! Als je met kinderen van 4 jaar of jonger bent: die mogen gratis meedoen, krijgen een club en een bal, maar beslist geen scorepapierje

Schrijf een beoordeling? Onze favoriet om pannenkoeken te eten is De Vuursche Boer! Attracties brief vertalen nederlands engels de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Met twee jonge kleinkinderen is een rondje midgetgolf een leuk maar ook duur tijdverdrijf. Iedereen krijgt een stuk, een bal en natuurlijk een score bordje.

Leuk uitje waarbij enige vaardigheid goed van pas komt. Goed verzorgde tuin, minigolf lage vuursche prijs.

Video's van Midgetgolftuinen

Tijd voor wat pannenkoeken! Lage Vuursche is een authentiek dorpje bij Baarn en Hilversum. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Beoordeeld op 10 juli Midgetgolf 2. Wij gaan echter vaak naar Lage Vuursche voor twee dingen: midgetgolf en pannenkoeken. Inloggen Lid worden.

Andere artikelen:

 1. Souhayla - 30.09.2019 04:47

  Inloggen Lid worden. Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 9 restaurants in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt.

  Özge - 30.09.2019 02:05

  Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

  Sena - 01.10.2019 10:04

  En de aller kleinste die met spek en bonen mee doen, daar kan je ook een mini stok voor vragen. Inloggen Lid worden.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *