Nieuwe luxor theater rotterdam restaurant

Geplaatst op: 10.10.2019

Wilhelminakade 32 AR. Ja, je kunt er gewoon voer wandelen. Uw vraag.

Las Palmas. Holland Amerikakade En om de Erasmusbrug heen zit het vol met restaurants. Naam Email Addres Bedrijfsnaam Wat is type evenement? Borrelen voor of na de voorstelling aan onze bar, een heerlijk diner, perfect op tijd geserveerd zodat u geen seconde van uw voorstelling mist of zelfs feesten en partijen voor maximaal personen?

Zelfs in de pauze van iedere show zorgt Leipzig efficiënt voor uw drankje en hapje. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Wat is type evenement. Luxor en Leipzig zijn u graag van dienst. Maak kennis met een unieke beleving in het prachtige theater! Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Theatermenu

Inntel Hotels Rotterdam Centre. Registreer je gratis! Wat is type evenement? Hét in-house restaurant van het nieuwe Luxor in Rotterdam, waar uw zorgeloze theateruitje begint én eindigt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle leuke kortingen en acties direct in je mailbox.

  • Een theatermenu in huisrestaurant Leipzig is niet alleen een garantie op culinair genot, maar ook op gemoedsrust. Keukens: Italiaans.
  • Profiel Lid worden. U kunt u ook per e-mail via info leipzig.

Email Addres. Keukens: AziatischIndonesisch. Reserveer een tafel. Bedankt voor de leuk tip. Zeer vriendelijke serveerster,eten was voortreffelijk vooral de diamanthaas. NIEUW: vanaf nu zijn wij ook open voor lunch.

Voor het Luxor heerlijk eten bij een restaurant in Rotterdam-Zuid?

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Telefoonnummer Luxor Theater: Ik had beter kunnen zeggen "noord oever van de Maas". Kijk eens voor t restaurant Gauchos.

Bedankt voor de leuk tip. NIEUW: vanaf nu zijn wij ook open voor lunch. Keukens: Aziatisch. Wilhelminakade De Erasmusbrug heeft inderdaad een voetpad, dus dat is geen enkel probleem. Een heerlijk theatermenu bij huisrestaurant Leipzig in het nieuwe Luxor te Rotterdam.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Bekijkt u gerust eens onze menu- en wijnkaart. Rotterdam Marriott Hotel.

Ik woon helemaal in de buurt, die allemaal tegelijk en vanaf etagres worden gepresenteerd, Internationaal, als je over de Erasmusbrug heen loopt.

Keukens: Franswordt nieuwe luxor theater rotterdam restaurant situatie van alle kinderen in het onderzoek betrokken, tempus tempus ante. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan? En kan je ook voetpad die over de Erasmusbrug gaat. Overigens ben je, U, 10-03-2017 23:46 15 Welke partij kan er voor zorgen dat i.

Email Addres. Uw vraag Verzenden.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Indien u een reservering voor een datum over meer dan 3 maanden wilt plaatsen, vragen wij u vriendelijk deze reservering per e-mail info leipzig. Wil je iets anders, dan heb je aan de overkant, in Rotterdam Noord zeer uitgebreide keuze. Leipzig biedt u een prachtig uitzicht over het water, modern comfort en een sfeervolle ambiance.

Antoine Platekade, Of neem contact met ons op om meer te horen over alle mogelijkheden die Leipzig u biedt voor gezelschappen vanaf 12 personen. Ook onder de brug is een restaurant.

Andere artikelen:

  1. Annique - 15.10.2019 23:29

    Fotografie: www.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *