Refine edge photoshop cc

Geplaatst op: 16.10.2019

Nu heb je eigenlijk al een heel goed resultaat. In this article Creatief. Deze optie kan van invloed zijn op de prestaties.

Email: martine defotograficus. Een foto vrijstaand maken in Photoshop is simpel. Lees verder om erachter te komen hoe dit moet. Pingback: Haarkleur veranderen in Photoshop De Fotograficus. Druk op de haaktoetsen op uw toetsenbord om de penseelgrootte te wijzigen.

De standaardkleur is rood. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Er is een vervolgkeuzelijst met penseelgrootte in de menubalk waarmee u de penseelgrootte snel kunt vergroten of verkleinen, refine edge photoshop cc. Scott Kelby laat u zien hoe u haren maskeert met de taakruimte Selecteren en models in paris het echte leven terugkijken U kunt het gereedschap Verfijn refine edge photoshop cc gebruiken voor een volledige afbeelding, maar u krijgt betere resultaten als u Photoshop helpt zich te concentreren op het gebied waarin u genteresseerd bent.

Je kunt er een nieuwe laag van maken, maar je kunt het ook opslaan als masker of als nieuw document.

Op het tabblad Eigenschappen scrolt u omlaag totdat u het selectievakje Kleuren decontamineren ziet. Heb je die losse laag, dan kun je die met het gereedschap Verplaatsen Move actief slepen naar een ander bestand.

Leave a comment

Ik zet voor deze foto mijn radius op ongeveer We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Daarnaast plaatsen we social media cookies zodat je vanuit de website door kunt schakelen naar ons account op social media. Is van toepassing op: Adobe Photoshop. Dit doe je met de functie  Hoeken Verfijnen Refine Edge. Is heel erg om ook de NL naam er bij te zetten. We gaan het onszelf niet te makkelijk maken.

Lees verder om erachter te komen hoe dit moet. CS5 heeft geen refine edge photoshop cc t. Opmerking: Om het een beetje gemakkelijker te maken om te zien waar het gereedschap Verfijnde rand wijzigingen aanbrengt, heb ik een laag toegevoegd en deze met roze gevuld.

In het voorbeeld in het filmpje zie je bijvoorbeeld dat delen van de jurk nu ook zijn verwijderd. Bevestig  tot slot alles met de knop  OK, refine edge photoshop cc. Er zitten nog wat foutjes in maar het resultaat nog er toch wel wezen. Lees verder. Druk op B voor Zwart, W voor wit of K voor zwart-wit weergave dit zijn de meest gebruikte.

Vrijstaand maken in Photoshop is simpel

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Selecteer deze tool en sleep rond het beeldcanvas. De uitbreiding van "Refine Egde" maakt het nu mogelijk om veel sneller bijvoorbeeld mensen op een andere achtergrond te plaatsen. Dit heb ik met de tekst gedaan in de banner.

Het gaat hier om de functie Scherpstellingsgebied. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid, refine edge photoshop cc. Deze vind je via  Sele cteren. Dit doe je door de Alt-toets ingedrukt te houden en te klikken op een gedeelte waar de kleur goed is, krijg je al meteen resultaat: het onscherpe gebied wordt verwijderd.

Als je hierop klikt, dus de kleur die het uiteindelijk moet worden in het gedeelte wat je gaat perfectioneren.

Scherpstellingsgebied

Rand tonen:  Toont het verfijningsgebied. TrackBack URL. Als je nog niet helemaal tevreden bent met je resultaat, dan kun je eventueel nog Rand zachter maken aanvinken. Het is dus niet toegestaan om deze te kopiëren. Wat er gebeurt kun je direct zien in je foto.

Beste M, 12 om am Refine edge is klote, Excuses dat ik zo laat reageer! Activeer het gereedschap "Refine Radius tool". Gerrit   14 april, The Prince purchased his Aston Martin Refine edge photoshop cc Mark uit eten met kerst hoeksche waard Volante in November 1970 himself.

U kunt ook snel overschakelen naar de tool Handje door H in te drukken terwijl u een andere tool gebruikt. Ik heb CS5 en de tutorial werkt prima, refine edge photoshop cc. Je kunt bijvoorbeeld je selectie iets vergroten of verkleinen. Je resultaat is niet direct perfect.

Wat is vrijstaand maken?

Deze optie kan van invloed zijn op de prestaties. Accept Read More. Goede selecties maken in geen tijd.

Hiermee vervaagt u de overgang tussen de selectie en de omringende pixels Contrast. BvD, Wout.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *