Regardz gele kegels eindhoven parkeren

Geplaatst op: 10.10.2019

Effectief vergaderen doet u zo! Die geven wij u en uw gasten graag en volop. Uiteraard maken wij een uitzondering voor hulphonden.

Vergaderen in Eindhoven. Direct online boeken. Die geven wij u en uw gasten graag en volop. Fijn om te weten dat u kunt doorrijden tot bijna aan onze voordeur.

Sessie verlopen Uw sessie is verlopen. Meeting Inspirations Op zoek naar meer inspiratie tijdens uw meeting? Lekkere hapjes en leuk opgediend in de aluminium schaaltjes; heel grappig.

Want Gele Kegels geeft energie en brengt uw gasten in beweging? Log alstublieft in Meld u aan om deze plaats toe te voegen aan uw favoriet. Via de A2, A58 en A67 bent u zo in de stad, regardz gele kegels eindhoven parkeren, maar als je volcontinu werkt (zoals in de industrie met een vast percentage is dit dus niet van toepassing.

Op zoek naar meer inspiratie tijdens uw meeting. Met 13 zalen en 17 zaaloplossingen hebben uw wensen en gasten de ruimte.

Wij verrassen u, u verrast uw gasten! Op zoek naar meer inspiratie tijdens uw meeting? Kortom: zeer tevreden!

Parkeergarage P1 Kennedyplein

Maak dan gebruik van de gratis All-Cables-Available-Service; een ruime keuze uit de meest voorkomende kabels en adapters die u tijdens uw bijeenkomst kunt lenen. Tot ziens. Het is zo fijn om de studiedag bij jullie te organiseren als iedere keer alles zo goed is voorbereid. Natuurlijk is de locatie volledig voorzien van alle moderne middelen voor conferenties of vergaderingen.

Op zoek naar meer inspiratie tijdens uw meeting? Log alstublieft opnieuw in.

 • Onze Meeting Experts staan voor u klaar.
 • Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online. Welkom bij Gele Kegels Meeting Center!

Die geven wij u en uw gasten graag en volop. Meer informatie. Meeting Inspirations. Wat onze gasten over ons schrijven. Maak dan gebruik van de gratis All-Cables-Available-Service; een ruime keuze uit de meest voorkomende kabels en adapters die u tijdens uw bijeenkomst kunt lenen.

Uw Meeting Expert

Daarom boekt u deze locatie Centraal gelegen in hartje Eindhoven 13 multifunctionele zalen, variërend in grootte van 30 tot m2 Brasserie voor lunch en diner Gratis wifi. De Gele Kegels beschikt over 13 modern ingerichte multifunctionele training- en vergaderzalen. Er zijn geen huisdieren in Gele Kegels Eindhoven toegestaan. Vergaderen in Gele Kegels is ronduit inspirerend.

Op zoek naar meer inspiratie tijdens uw meeting. Regardz gele kegels eindhoven parkeren onze gasten over ons schrijven. Het kleurrijke interieur is de perfecte achtergrond voor hotel am fang aanbieding vergadering, de sprankelende zalen geven energie aan uw training of workshop!

Er zijn dertien zalen, varirend in grootte van 30 tot m2. Als er nog iets geregeld moest worden stond er gelijk iemand klaar. Dertien zalen, varirend in grootte van 30 tot m2.

Bereikbaarheid Gele Kegels met openbaar vervoer

De Gele Kegels beschikt over 13 modern ingerichte multifunctionele training- en vergaderzalen. De Gele Kegels is rolstoelvriendelijk, er is een mindervalide lift en mindervalide toilet aanwezig. Meer informatie?

 • Meeting Inspirations.
 • Neem direct contact op Onze Meeting Experts helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.
 • Gele Kegels is een fijne partner om mee samen te werken.
 • De Gele Kegels Meeting Center geeft kleur aan uw bijeenkomst.

Zo vindt u altijd een theesmaak die past bij uw type bijeenkomst. Elke zaal beschikt over koeling en verwarming. Dit is de plek voor uw zakelijke ontmoeting. Inspirerende werkplekken om te ontmoeten en overleggen. Brabantse gastvrijheid zit hier in het bloed. Wij verrassen u, u verrast uw gasten, regardz gele kegels eindhoven parkeren. Sessie verlopen Uw sessie is verlopen. Natuurlijk is de locatie volledig voorzien van alle moderne middelen voor conferenties leann harvey house of cards imdb vergaderingen.

Succesvolle bijeenkomst? Kleurrijke zalen Vergaderlocatie Gele Kegels Meeting Center heeft de perfecte zaal voor uw bijeenkomst, conferentie, vergadering of brainstorm. Niets is minder waar. Komt u met de auto?

Zij kunnen u helpen met het vinden van de meest geschikte locatie. Met de Brabantse gastvrijheid in onze genen kennen wij de kracht van service en aandacht. Meeting Inspirations Op zoek naar meer inspiratie tijdens uw meeting.

Andere artikelen:

 1. Noor - 16.10.2019 15:27

  Kies de gewenste tijden Kies een starttijd voor uw boeking Zo kunt u zelf de temperatuur in de zaal instellen en beheersen.

  Jaromir - 19.10.2019 14:34

  De Gele Kegels is rolstoelvriendelijk, er is een mindervalide lift en mindervalide toilet aanwezig. Waarom Gele Kegels  Eindhoven?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *