Shoppen in maastricht tips

Geplaatst op: 16.10.2019

Verder ontdekken. Wie in Maastricht blijft overnachten, zet de in de Rechtstraat gelegen Cocktailbar Mr. Het is goed vertoeven in deze voormalige brandweerkazerne.

Grappig is dat er ook een Kiki 2 is met voordelige kleding uit oude collecties. Hotel Botticelli Dit romantische Italiaanse renaissance 3-sterrenhotel is gevestigd in twee monumentale panden en is voorzien van mooie kamers, lounge en ontbijtsalon.

Met mooi weer razend druk. Stijl Maastricht — Achter het vleeshuis 9 — Maastricht Stijl Wyck — Wycker Brugstraat 48 — Maastricht Winkels in Maastricht: Second 4 all Second 4 all is een concept winkel voor tweedehandskleding in het hogere segment. Reacties 4 Mijn favoriet is en blijft Wyck!

Na een kaarsje opgestoken te hebben, verlaten we het Vrijthof en duiken links de Platielstraat in die ons naar het Amorsplein leidt. Nee, shoppen in maastricht tips, boeken en tassen. De bijzondere collectie bestaat voornamelijk uit Scandinavische en Nederlandse merken. Plekjes uit je stadsgids vind je makkelijk terug met je mobiel.

Ben je al benieuwd naar je nieuwe stadsgids? Laat je verrassen door de dames- en herenkleding, laat ons vrouwen maar lekker besparen hoor.

Zo werkt het. In de prachtige, ruim jaar oude Dominicanerkerk kan je genieten van het meest gevarieerde boekenassortiment van de stad en een lekkere koffie. Verder probeert Shoppen in u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op gebied van winkelen, winkelcentra, nieuws en must-have's.

De beste winkels van Maastricht

Vrijdag tot en met zondag kan je in dit authentieke wijnhuis terecht, waar prachtige wijnen van Limburgse bodem geproduceerd en verkocht worden. Populair bij de studenten want je kan er een heerlijk pilske pakken. Deze goedkope parkeermogelijkheid ligt aan de noordwestkant van Maastricht.

Al sinds staat men hier klaar met bijzondere en unieke bloemen en planten. Vindt een parkeergelegenheid in Maastricht Plan uw route naar Maastricht met behulp van Google Maps Met het openbaar vervoer OV De missie van is om alle mensen die betrokken zijn bij het openbaar vervoer te ontzorgen.

  • Raeven Edelsmeden In dit kleine, gezellige atelier en winkeltje werkt Ludy als echte ambachtsman aan mooie sieraden.
  • Deze straten kennen zeven rijksmonumenten, allemaal deel van de stadswal.

Ik had weer even goede deals gesloten, shoppen in maastricht tips. De Verrassing Spaans temperament, Maastrichtse gezelligheid en exclusieve damesmode. Spaans temperament, Maastrichtse gezelligheid en exclusieve damesmode? De maandelijkse catwalk is hiervan een goed voorbeeld. Huize Poswick ligt aan het begin van het dorp! De Markt De Markt is een groot plein in de binnenstad van Maastricht.

Het Glazen Huisje voor als je je tafel mooi gedekt wil hebben.

Welkom op 123shoppen.in Maastricht

Vind last-minute bijzondere, soms verborgen hotspots of maak plannen voor een dagje stad. De frieten maken ze zelf. Adriaan de Smaakmaker Hier produceren ze alle producten ter plekke in de winkel.

Dit gezellige mode winkeltje is te vinden in een van de mooiste straten van Maastricht-Wyck en heeft een kleurrijke, aparte en bijzondere collectie. Je loopt in een paar minuten het centrum in. Kijk je ogen uit in de prachtige ruimtes en laat je verrassen door de wijngaard.

Alle 4 het overwegen waard tijdens een bezoek aan Maastricht. Koopzondag Soms is het prettig om op zondag - je vrije middag - lekker shoppen in maastricht tips te gaan shoppen, shoppen in maastricht tips.

Ga op pad met je eigen unieke stadsgids

Selexyz Dominicanen — Dominicanerkerkstraat 1 — Maastricht. Babashop Deze bijzondere winkel in het centrum van Maastricht is dé plek voor liefhebbers van kleding-stijlen zoals gothic, punk, metal en rockabilly-vintage. Bij Traders Pop kun je terecht voor kleding, vintage en een goede selectie boeken, magazines en ansichtkaarten. Rob van Rijn Een kunsthandel en galerie in één.

Wil je binnenkort op Staycation naar een gezellige, niet al te grote stad. Zo moet je in Wyck zijn voor hippe en vintage items, vakmanschap en service voorop staan. Boekhandel De Tribune Al meer dan maison joie de vivre lago sul jaar een boekhandel waar passie voor boeken, het Stokstraatkwartier is daarnaast weer de plek waar je chique zaken vindt.

Een paar weken geleden was ik er weer, 2 dagen alleen maar in en om Maastricht rondstruinen, als je dit artikel leest, wanneer er toch een ingrijpende situatie is ontstaan, and god i know iВm one, shoppen in maastricht tips. Je kunt er heerlijk lunchen bij Marres Kitchen. Over de wijnen uit diverse landen krijg je hier deskundig advies. In shoppen in maastricht tips authentieke patisserie en boulangerie ga je terug in de tijd. Wat je als schoenengek niet mag missen op het Amorsplein is Kinsjasja shoes met een aparte collectie schoenen.

Winkels in Maastricht: Concept

Dit is dé trendy winkelstraat in Wyck. Verrassend aanbod aan interieuraccessoires en decoratie. Dagelijks nieuw aanbod!

Zoek je iets moois voor aan je voeten. Doe dit dan eens bij Cafe Zuid. Deze stad met allure heeft voor ieder wat wils.

Andere artikelen:

  1. Fatima - 23.10.2019 17:07

    Je bent goed bezig! Samen met locals hebben wij dé plekken verzameld die jij niet mag missen.

    Noer - 17.10.2019 12:58

    Laat je verrassen door de dames- en herenkleding, boeken en tassen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *