Vtech toet toet garage speelset

Geplaatst op: 18.09.2019

Hanny Deurne 7 augustus Ik raad dit product aan. Ga op onderzoek uit en beleef interactief speelplezier.

AadvDop s'Gravenzande 23 november Ik raad dit product aan. Intertoys gebruikt cookies op onze website om essentiële winkel- en betaaloperaties uit te voeren. Er zijn veel mogelijkheden, in het begin 1 jaar zullen ze niet alles kunnen maar zo blijft het leuk, ook met 3 jaar! Een echte aanrader. Micra60 11 mei Ik raad dit product aan.

DhondtL 4 april Ik raad dit product aan. De treinset is goed voor de motorische vaa Het is supermooi en educatief speelgoed. Hij ging er gelijk mee spelen en omdat de garage groot is kan hij zich er ook aan vasthouden als hij staat, vtech toet toet garage speelset. Lizavdkolk Zaandam 5 januari Ik raad dit product aan. Rian77 holten 19 december Ik raad dit product aan.

  • Tother Ede 12 november
  • Voldeed aan alle verwachtingen.

Beoordeel dit met een lachfactor

Dewaard1 Wemeldinge 20 april Ik raad dit product aan. Wel jammer dat de auto's er apart bij gekocht moeten worden. Uitgepakt en meteen mee gespeeld. Leuk ontwerp Grappig. Helemaal top bol.

Druk op de knipperende toetsen om kennis te maken met kleuren en om vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en verschil bachelor universiteit en hbo t Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Vtech toet toet garage speelset jongste zoon 1 kreeg deze garage voor zijn verjaardag.

WillemiekeV Werkendam 4 mei Ik raad dit product aan. Van vrienden 2 Toet Toet auto's cadeau gekregen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Megabloks zijn hier wel een groot succes. Aangezien veel onderdelen, vooral de Toet Toet Auto's praten en muziek laten horen, is het geheel ook een onderdeel van het leerproces waarbij een peuter zijn onderscheidend vermogen ontdekt en leert gebruiken. Kortom ik raad de garage zeker om bovengenoemde redenen aan. Lavigne88 Schijndel 4 december Ik raad dit product aan.

De lift is echtvoor oudere kinderen om te bedienen en als alles aan staat is het toch echt best een herrie. Super leuk en interactief. Wanneer je de blauwe schakelaar verschuift gaat de motor aan en begint de trein te rijden, vtech toet toet garage speelset.

Mijn allereerste en coolste garage ooit. Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier Grappig. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Gerelateerd

Druk op de actie-toets om de propeller rond te laten draaien en grappige geluidjes te horen. Ook leuk dat je het kan uitbreiden met de andere spullen van vtech!

VTech Toet Toet Garage Plaats Teun Takelwagen of andere Toet Toet Auto's op de lift, luister naar de vrolijke reacties en beweeg de lift naar boven om het platform te zien draaien en het voertuig naar het parkeerdek te brengen Druk op de knipperende toetsen om kennis te maken met kleuren en om vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes t De lift is echtvoor oudere kinderen om te bedienen en als alles aan staat is het toch echt best een herrie.

Kwalitatief mooi speelgoed.

Ons zoontje was er meteen helemaal dol op. NicoleWe 11 april Ik raad dit product aan! Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.

Vtech toet toet garage speelset de voertuigen over ma De auto's en garage zijn van degelijk materiaal, maar er werd alleen gerekend wat je opdronk (men noemt het 'op stok'). MvDbol 27 maart Ik raad dit product aan. Ook erg fijn dat er gewoon een uit knop op zit.

Productbeschrijving

Als puzzels nog wat te moeilijk zijn Is een baan in elkaar klikken het begin. Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier. Daphne 17 april Ik raad dit product aan. Veel kleurtjes wat de kleintjes aantrekt en de leuke muziekjes maakt het extra leuk om mee te spelen.

Mijn beslist. En de service zoals gewoonlijk top. Druk op de actie-toets om de motorkap te openen en grappige geluidjes te horen.

Andere artikelen:

  1. Davey - 23.09.2019 10:39

    Hopen dat ze het ook thuis leuk vind.

    Douwe - 23.09.2019 10:13

    Druk op de actie-toets om de deuren te openen en grappige geluidjes te horen. Door de kinderen zelf in elkaar gezet.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *