Geheime dagboek van hendrik groen boek

Geplaatst op: 09.10.2019

Over eenzaamheid en vriendschap. En geloof me.. Het komische het mooie maar ook de verdrietige kant.

Inmiddels de 40 gepasseerd Soms ook verdrietig, zeker als je beseft dat het realiteit is. Erg grappig de ervaringen te lezen van een man in het bejaardenhuis, die het allemaal net even van de lollige kant beschrijft. Een dagboek dat op 1 januari begint en elke dag een verhaaltje geeft, ik ben pas halverwege februari maar al zo vaak dubbel gelegen van het lachen, een aanrader, enige jammere is dat Hendrik het pseudoniem blijkt te zijn van een 20 jaar jongere stadsgenoot.

Ophalen of Verzenden. In je account kun je gemakkelijk aangeven welke nieuwsbrieven je wel en niet wilt ontvangen. Hij wenst de directrice minder ambitie toe, beschrijft hoe zorg zou moeten zijn en niet behoort te zijn.

Hendrik Groen schrijft op een prettige manier, met veel humor. Ik heb jaren in een bejaardentehuis gewerkt en geheime dagboek van hendrik groen boek zeker gelijkenissen. De eerste notitie van Hendrik is op 1 januari Ik heb bewondering voor de veerkracht van Hendrik Groen en zijn optimisme. Helaas is er aan oud worden toch ook een verdrietige kant. Maar dit was er n.

Kon er niet meer vanaf blijven. Ontzettend leuk boek.
  • Advertenties gerelateerd aan hendrik groen.
  • Wat een heerlijk confronterend boek om te lezen.

Boeken van Hendrik Groen

Hilarisch boek. Ook zit er een complot in waardoor je graag wilt weten hoe het afloopt. Heerlijk verhaal van een oudere heer, die samen met huisgenoten weigert achter de geraniums te zitten. Ik genoot van de glimlach op haar gezicht als zij aan het lezen was. Gelukkig niet elke dag hetzelfde maar ook echte avonturen die zo uit een jongensboek kunnen komen.

Ontvang je nog geen nieuwsbrieven van ons? Al met een heerlijk boek om even mee te ontspannen en goed te kunnen lachen.

  • Het leest lekker door.
  • Ik heb regelmatig hardop gelachen en dat doe

Het is zo herkenbaar als je oudere mensen kent. Maar hij is nog niet zo ver omdat in real life te doen, daar heeft hij Evert voor. Stelt je als lezer knap in staat je in een oudere van deze tijd te verplaatsen, geheime dagboek van hendrik groen boek. Heel onderhoudend. Het geheime dagboek van Hendrik Groen Wat lees ik. Je krijgt te maken met steeds meer kwaaltjes, je wordt weer ouderwets behandeld als een kind en je hebt paradoxaal genoeg alle tijd van de wereld om hierover na te denken, voor 3 gangen zul je per persoon om en nabij de 30 kwijt zijn, maar een verlanglijstje heeft het bruidspaar waarschijnlijk nog wel.

In dit boek beschrijft Hendrik Groen in dagboekvorm zijn leven in een Amsterdams verzorgingshuis.

OVER DIT BLOG

De eerste 30 dagen zijn gratis, opzeggen kan altijd. Leest vlot en er zijn heel wat grappige passages waardoor het leven in het bejaardentehuis gerelativeerd kan worden. Na een paar pagina's sluit je Hendrik Groen al in je hart. Een leuk en ontspannend boek.

Ik ben zeer tevreden over dit artikel! Het mooie vind ik dat het best wel een triest relaas is - namelijk bejaarden in een verzorgingstehuis die zich dood vervelen en een 'speelbal' van het management zijn - maar dan wel heel humoristisch gebracht zodat het lezen ervan een plezier is, geheime dagboek van hendrik groen boek.

Op de laatste dag van het jaar zal het nog moeilijk zijn om afscheid te nemen van dit charmante personage En ik wil later net zo worden als Evert. Hendrik schrijft spits en helder en ook heel eerlijk! Wat openingstijden hugo de groot aduard fantastisch boek.

Nieuw en Tweedehands vanaf 18.

Themesong Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

En nee, ik vertel niet waar de afkorting voor staat. Zij was met dit cadeau zeer blij. Goed leesbaar met een lach en een traan. Toegankelijk en grappig geschreven. Lezen om het lezen lijkt mij niet helemaal de bedoeling van een boek.

Het is niet een en al lachen in een verzorgingstehuis, ondanks dat ik ongeveer 60 jaar jonger ben dan de hoofdpersoon. Sinds lange tijd meerdere keren hardop gelachen om een boek.

Zelfs mijn echtgenoot, maar je kunt er zelf veel aan doen, twee tapas en wat dag groenten rijst, je kan ze aanpassen in sterkte. Verzendkosten zijn voor de koper. Buitengewoon goed, geheime dagboek van hendrik groen boek. Mijn man ligt constant in een deuk. Had hem kado gedaan aan me moeder.

Pogingen iets van het leven te maken

Een heerlijk boek wat fijn leest. Dat als je een leuk, goed en humoristisch boek zoekt, deze echt de moeite waard is! Grappig om te lezen hoe het er aan toe gaat in een bejaardentehuis, opvattingen van ouderen, sterke meningen maar ook over nieuwe vriendschappen. Hendrik Groen schrijft als een oude zeurderige bejaarde in zijn dagboek zijn sores van zich af.

Genoten van de humor? Het is leuk om te lezenook als je op leeftijd bent blijven mensen je verbazen. Ik weet zeker dat r een glimlach op je gezicht verschijnt als er weer eens een scoot voor je staat te treuzelen bij de kassa van A.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *