Opel corsa dashboard symbolen

Geplaatst op: 09.10.2019

Het bandenlabel uitgelegd Advies  ·  Autotechnologie. Neem gelijk contact op met de garage of wegenwacht. Handsfree bellen in de auto Advies  ·  Autotechnologie.

Hallo, opel corsa b uit heeft condens problemen. Indicatielampje voor overschakelen naar de volgende versnelling Ze lichten op om u te adviseren naar een hogere versnelling pijl omhoog of lagere versnelling pijl omlaag te schakelen. Laat het zo snel mogelijk controleren bij een garage bij je in de buurt. Kenny juli 17, at am. Hulp nodig?

Het houdt in dat je remlicht dus niet goed werkt. Dit kan voor veel stress zorgen wanneer een desbetreffend lampje gaat branden. Vul zo nodig de bandenspanning aan of vervang de band als deze lek is.

Mijn naam, opel corsa dashboard symbolen, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

In het instructieboekje is het echt niet tevinden wat de betekenis daarvan is.

Naar boven. Daarnaast wordt je eerder opgemerkt door medeweggebruikers. Je kunt het beste het peil van de motorolie en koelvloeistof controleren. Zet je auto stil en bel de wegenwacht of garage.

Met het HUD systeem wordt bepaalde informatie zoals bijvoorbeeld snelheid, maar tegenwoordig ook route-informatie, op de voorruit van de auto geprojecteerd. Bediening van de verwarming of de a

 • De mogelijkheid bestaat namelijk dat de deur volledig zal openvliegen als je eenmaal onderweg bent. Waarschuwingslampje stop onmiddellijk.
 • De kleuren hebben vaak ook een betekenis.

Je auto voldoet dan niet meer aan de milieu-eisen en de motor opel corsa dashboard symbolen het filter zelf kan schade oplopen. De kleur blauw geldt alleen voor de indicatie dat het groot licht aan staat, opel corsa dashboard symbolen.

Als het niet oplicht bij het aanzetten van het contact of als het oplicht bij draaiende motor, wijst dit op een storing in het systeem. Controleer of dit het geval is en zorg ervoor dat de handrem er van af gehaald wordt. Registreer je hier.

Was deze informatie nuttig?

Officieel moet de bumber er af waarna je de koplamp los kunt schroeven om de lamp te vervangen. Bediening van de verwarming of de a Vermijd hard remmen en abrupte stuurbewegingen.

Dit lampje brandt altijd even wanneer de auto wordt gestart, hierna moet het lampje uitgaan. Je kunt door wat aan je stuur te draaien proberen het contact om te draaien. Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande. De uitlaat van een diesel auto is namelijk voorzien van een roetfilter! Bij het zien van deze melding ben je ervan op de opel corsa dashboard symbolen dat de batterij van je autosleutel bijna leeg is.

Roep de hulp in van een merkdealer.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ik heb hetzelfde met mijn Fiatpanda. Het vermogen van uw auto kan afnemen bij deze storing. Waarschuwingslampje parkeerhulp Raadpleeg de paragraaf "Parkeerhulp" in hoofdstuk 2. Als één van de dashboard controle lampjes van je auto gaat branden, kan dit een belangrijk signaal zijn voor auto problemen.

Dit lampje brandt altijd even wanneer de auto wordt gestart, hierna moet het lampje uitgaan. Zet de motor uit en laat deze afkoelen. Dit lampje knippert wanneer het geactiveerd wordt. Sommige fabrikanten maken het lampje ook een andere kleur? Bij doorrijden kan de charlotte van t wout introvert oververhit raken en ernstige schade oplopen.

Handsfree bellen in de auto Advies    Autotechnologie, opel corsa dashboard symbolen. Wachtwoord Vergeten. Bezoek z. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verminder snelheid en rijd voorzichtig.

Bestaande afspeellijsten

Aanbevelingen en aanwijzingen worden meestal met een wit licht aangegeven. Vul indien mogelijk de bandenspanning aan of wissel het wiel in het geval van een lekke band. Dit lampje knippert wanneer het geactiveerd wordt. Voordat er zorgeloos gereden kan worden, moet men de nieuwe banden inrijden.

Stop de auto zo snel mogelijk, doorrijden kan gevaarlijk zijn. De lampjes en controlesystemen zijn er niet voor niks. Hallo, ik heb een Fiat seicento.

Andere artikelen:

 1. Brendon - 11.10.2019 23:59

  Als één van de dashboard controle lampjes van je auto gaat branden, kan dit een belangrijk signaal zijn voor auto problemen.

  Evren - 09.10.2019 14:10

  Updates ontvangen over dit onderwerp? Heb je een lekke band, dan kun je deze zo mogelijk zelf verwisselen.

  Laurentius - 16.10.2019 10:32

  Waarschuwingslampje parkeerhulp Raadpleeg de paragraaf "Parkeerhulp" in hoofdstuk 2. Bandenspanning De bandenspanning van één of meerdere banden is te laag.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *