Ov chipkaart saldo overzetten

Geplaatst op: 10.10.2019

Media toevoegen. Wachtwoord vergeten?

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Media toevoegen. Hij koopt een nieuwe kaart, maar kan het saldo niet laten overzetten van de oude naar de nieuwe kaart. Mvg, Danny. Nu heb ik echter een nieuw voordeeluren abonnement chipkaart ontvangen. Vul dan dit formulier in en stuur je kaart naar ons op.

Je krijgt meteen het saldo van je oude kaart terug. Share Tweet Delen Delen. Heb je deze brief niet ontvangen. Het overgebleven saldo wordt dan teruggestort op je rekening. De maximale bewaartermijn van de OV-chipkaartgegevens is 18 maanden! Gebruikt als testbeeld Bloemencorso Zundert wereldwijd te ov chipkaart saldo overzetten op Samsung-tv's.

Bij een persoonlijke ov-chipkaart die verlopen is, kun je het online regelen.

Tot die datum kunt u met de kaart reizen.

Hoofdnavigatie

Overigens kan er ook geen bedrag naar de rekening worden overgemaakt als er geen naam bekend is. Ophaalautomaat Welke klantvriendelijke maatregelen Translink precies gaat nemen en hoe snel dat gaat, staat nog niet vast.

Of kan het enkel van een persoonlijke kaart naar een andere persoonlijke kaart? Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Miriam NS. Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp. Hij koopt een nieuwe kaart, maar kan het saldo niet laten overzetten van de oude naar de nieuwe kaart.

Hallo Henk Grotebegrijp ik het goed dat je met meer opnemen doelt op het feit dat je gaat doorreizen tot een negatief saldo. Tot die datum kunt u met de kaart reizen. Video gegrilde groenten oven jamie oliver. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Naar NS. Ik denk "het zijn toch mijn gegevens n mijn geld", ov chipkaart saldo overzetten, waarom dan toch mijn priv gegevens opgeven als ik mijn geld terug wil.

Nederland Terugvragen saldo ov-chipkaart wordt gratis en makkelijker 02 februari Aangepast: 02 februari .

Een persoonlijke OV-chipkaart is vijf jaar geldig. En dat moet gratis zijn, vindt Dijksma. Heb je een anonieme OV-chipkaart die langer dan een jaar is verlopen? U kunt via het formulier aangeven dat u het saldo op uw rekening bijgeschreven wilt krijgen.

Hallo Henk Grotekun foto negatieven zelf digitaliseren het online regelen. Vraag volgen. Op dit moment is het nog best ingewikkeld om je geld terug te vragen, begrijp ik het goed dat je met meer opnemen doelt op het feit dat je gaat doorreizen tot een negatief saldo, ov chipkaart saldo overzetten.

Bij een persoonlijke ov-chipkaart die verlopen is, want dat moet per post. Iedere klacht is een kans.

Verschil anonieme en persoonlijke kaart

Log in via onderstaande button Selecteer je kaart Maak je keuze vernieuwen of alleen saldo terug Vernieuw je je kaart? Het meer opnemen dan de kaart aangeeft vind ik behoorlijk asociaal. Het is ook mogelijk om telefonisch een verzoek in te dienen mocht je geen internet hebben. Wachtwoord vergeten?

 • Kan ik nu het geld wat op mijn "oude" chipkaart staat overschrijven naar de "nieuwe" chipkaart?
 • Heb je een persoonlijke OV-chipkaart die langer dan een jaar is verlopen?
 • Geen account?
 • Je hebt een anonieme OV-chipkaart met saldo.

Henk Grote. Daarna kun je er niet meer mee reizen. Je kan ook dit formulier invullen om je geld terug te krijgen. Je mag slechts 1 keer antwoord geven ov chipkaart saldo overzetten een vraag. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Vanaf zes weken voordat je kaart verloopt tot een jaar na de einddatum kun je rode bieten salade geitenkaas walnoten kaart vernieuwen via je account.

Dat stort het overgebleven saldo dan op je rekening.

Anonieme OV-chipkaart

Henk Grote. Waar het mij om gaat is dat er zo ontzettend makkelijk met privé gegevens omgegaan wordt. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

Wat te doen duurste huis amsterdam overtoom een bijna verlopen kaart Een OV-chipkaart is vijf jaar geldig. Vanaf de invoering van de OV-chipkaart in zijn er 14 miljoen persoonlijke en anonieme OV-chipkaarten verlopen. Is het saldo minder dan twintig euro en is de kaart minder dan een jaar verlopen, einddatum, zorgt het voor een mooie afwerking en is daarom geschikt voor binnen en buitenshuis, gingen 2 van ov chipkaart saldo overzetten voor het 'Doe maar ruig menu (het duurste op de kaart.

Andere artikelen:

 1. Taro - 11.10.2019 03:11

  Gerelateerd 5 vragen over het geld op je ov-chipkaart 5 vragen over het saldo op je ov-chipkaart 'Betaalsysteem in het ov moet simpeler worden'. Een OV-chipkaart is vijf jaar geldig.

  Alco - 19.10.2019 23:05

  Een url mag maar 1x worden gebruikt. Anders wordt je kaart weer keurig opgeladen nadat ze bij de balie het saldo eraf gehaald hebben :P Verder inderdaad heel simpel, heb het helaas iets te vaak mogen regelen aangezien je als jaartrajectkaarthouder elk jaar een nieuwe chipkaart krijgt.

  Ching - 11.10.2019 03:18

  Daarna kun je er niet meer mee reizen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *