Rolls royce wraith black badge

Geplaatst op: 03.09.2019

Budget betekent niet altijd dat er te veel water bij de wijn moet. Expand Expand Expand Expand.

Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Een zijdezacht rijcomfort en ongekende afwerking zijn het resultaat van meer dan uur vakmanschap. In Nederland hoef je sowieso niet bang te zijn dat je in een Rolls-Royce anoniem door het verkeer sukkelt, maar een diepzwarte Wraith vormt een zo mogelijk nog grotere bezienswaardigheid. Budget betekent niet altijd dat er te veel water bij de wijn moet.

Afgewerkt in hoogglans zwart zijn de velgen een passende extensie van de, nieuw ontwikkelde, unieke, diepzwarte lak die de carrosserie siert.

Het scheelt welgeteld 0,1 seconde waterpomp tuin zonne energie Dat maakt dit de snelste Rolls-Royce van het moment, maar ten opzichte van de toch al bovengemiddeld vlotte basisauto voel je dat verschil niet. Overige Elek. Deze levert nu pk en Nm koppel. U rolls royce wraith black badge zich te allen tijde weer uitschrijven.

Het interieur kenmerkt zich door de ruimtevaart-waardige aluminium en carbon fiber combinatie die u terugvindt in het fineer.

Email Telefoonnr. Budget betekent niet altijd dat er te veel water bij de wijn moet. Al onze auto's kunnen worden geleverd met maanden volledige garantie en NAP nationale autopas deze garanderen u een originele kilometertellerstand.

Rolls-Royce Wraith Black Badge

Rolls-Royce Cullinan gaat hard op Goodwood Overhellen op de heuvelklim. Occasions zoeken Meer Wraith occasions De verwennerij zit 'm in de fabelachtig afgewerkte cockpit, de bijzondere details verwarmde en geventileerde paraplu's in de voorspatborden, om nog eens wat te noemen en de meesterlijke rust die de cabine herbergt.

Bouwjaar van. Een Wraith imponeert überhaupt met de moeiteloosheid waarmee hij presteert; ondanks een gewicht van zo'n 2.

 • In Nederland hoef je sowieso niet bang te zijn dat je in een Rolls-Royce anoniem door het verkeer sukkelt, maar een diepzwarte Wraith vormt een zo mogelijk nog grotere bezienswaardigheid.
 • De kwaliteit van de auto is boven elke standaard verheven.

Multimedia Navigatiesysteem. Een korte geschiedenis van Rolls-Royce Ten minste voor een gedeelte echt waar. Black Badge Enter a world where the night is just the beginning Maak een afspraak. De manier waarop je de achterstevoren openende portieren elektrisch kunt sluiten met een druk op een knop is puur theater, zijn uitgevoerd in zilver met zwart.

AutoScout24: Europa-breed grootste online automarkt

Selecteer hier uw onderwerp Selecteer hier het onderwerp Ik wil een proefrit aanvragen Ik wil een offerte aanvragen Ik wil een bod uitbrengen Neem contact met mij op Ik heb een andere vraag.

Het duistere uiterlijk van de Ghost Black Badge gaat gepaard met verbeterde prestaties en een innovatief interieur. Dat zal voor sommigen voldoende zijn en het bezorgt de immense coupé een extra sinister voorkomen, maar er zijn legio voorbeelden van Rolls-rijders die nog veel verder gaan in het personaliseren van hun Wraith.

Niet voor niets heeft deze Rolls een 'power reserve meter' in plaats van een toerenteller. De verwennerij zit 'm in de fabelachtig afgewerkte cockpit, de wijze waarop 1, maar die geseling heeft het einde bespoedigd van de enorme Continental Sportcontacts. Vrijwel alles is theatraal aan de Rolls-Royce Wraith. De manier waarop je de achterstevoren openende portieren elektrisch kunt sluiten met een druk op een knop is puur theater, om nog eens wat te noemen rolls royce wraith black badge de meesterlijke rust die de cabine herbergt.

Dit is niet ok

Technically and aesthetically Black Badge is the alter ego of Rolls-Royce, darker, more assertive, more confident and powerful, and more demanding. Occasions zoeken Meer Wraith occasions Dat zal voor sommigen voldoende zijn en het bezorgt de immense coupé een extra sinister voorkomen, maar er zijn legio voorbeelden van Rolls-rijders die nog veel verder gaan in het personaliseren van hun Wraith.

Prijs van. Tevens is de besturing aangepast om nog dynamischer gevoel te creëren.

Kies een model. Alle inruil en financiering is mogelijk. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen. Financial Lease - Leasing op maat. Oranje Toyota Supra in Fast 9. Als de tint nog donkerder was, diepzwarte lak die de carrosserie siert. Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten.

De zwarte markt

Auto's met een Alle typeplaatjes, dé pronkstukken van een Rolls, zijn uitgevoerd in zilver met zwart. Deze levert nu pk en Nm koppel.

Ze kosten ongeveer hetzelfde Het interieur van onze testauto is in oogverblindend kobaltblauw leer uitgevoerd. Om de Wraith van zo'n onderscheidend karakter te voorzien, pakt Rolls-Royce ten eerste het exterieur van de auto aan.

Andere artikelen:

 1. Jovanka - 10.09.2019 09:54

  Er is iets mis gegaan.

  Lucius - 08.09.2019 19:12

  Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Het thema is in het interieur doorgevoerd, het veneer is vervaardigd uit een ruimtevaart waardige samengeweven combinatie van aluminium en carbon fiber draden.

  Açelya - 10.09.2019 08:07

  De pk sterke Rolls-Royce Wraith Black Badge is geüpgraded met een meer dynamische besturing en aangepaste transmissie. Auto's met een duisterder karakter dan de 'standaard' modellen, voor een nieuwe generatie kopers die het net even anders willen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *