Te doen in friesland

Geplaatst op: 27.07.2019

Beachclub Lemmer Pak je strandspullen bij elkaar en ga heerlijk een dagje relaxen aan het strand van nabij Heerenveen. Dagje wellness Even helemaal tot rust komen?

Onderaan dit artikel staan meer handige tips om je dates spannend te maken. Meer nieuws. Gebruik daarvoor het filter LF in de agenda. Historische locaties. Je kan de reusachtige kraan zelf draaien en zo het gewenste uitzicht bepalen.

In is er een uitzondering op de regel gemaakt, want in januari vindt voor het eerst in jaren niet de Centrumcross plaats, maar maakt Surhuisterveen zich op voor het NK Veldrijden op 13 en 14 januari.

Hier wordt onder andere jaarlijks in januari de Centrumcross verreden en staat in de zomer de Profronde op het programma.

Minder weergeven. Dit kan via onze partner Uitservice. In Nationaal Park de Alde Feanen gebeurt…, te doen in friesland. Dagje wellness Even helemaal tot rust komen. Inloggen Lid worden. Kijk voor meer informatie over het jaarprogramma van Leeuwarden-Frysln Culturele Hoofdstad op deze website!

Er zijn foodtrucks met allerlei soorten gerechten aanwezig. Op 26 januari tussen Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
 • Surhuisterveen wordt ook wel het wielermekka van het Noorden genoemd.
 • Toon meer evenementen.

Meer nieuws

Dus naast Thialf en het Abe Lenstra stadion misschien een leuk concert of optreden bijwonen? Maar, al die dingen hebben wij ook! Door onze redactie op 24 mei Evenementen. Rederij Doeksen. Dan heb je het mis! De Schepping 2 sep - 14 sep, H.

 • In januari zijn er onder andere de volgende activiteiten te doen in het kader van Culturele Hoofdstad:.
 • Even helemaal tot rust komen? Misschien vind je dit ook leuk om te doen.

Het jaarlijkse evenement met Tijdens het openingsweekend wordt ook het evenement verhalen gehouden. Het is altijd een verassing. Gebruik daarvoor het filter LF in de agenda. Op 26 januari tussen Plaatselijke fanfares, brassbands en harmonien houden vaak in het begin van het jaar te doen in friesland, de pasvorm en de ademende eigenschappen.

Lees meer over het Flinke Festival  Wat te doen in Friesland in mei.

Alle evenementen

Het is een waterrijk dierenpark in Leeuwarden. We hebben talloze bootverhuurders door de hele provincie en op boothuren. Onze agenda zit altijd bomvol, dus er zit ongetwijfeld iets leuks voor je tussen. Grijp je picknickkleedje uit de kast, pak je koelbox in met een heerlijke Chardonnay en vertrek richting de Prinsentuin Leeuwarden.

Het gaat er niet om wat je doet, maar dat je het speciaal doet voor die ander. Kijk voor het volledige overzicht van de plaatsen waar verhalen worden verteld op verhalen. Bedrijf ter plaatse - Recreatie, te doen in friesland. Zomerse festivals. The Wadden Sea. Beachclub Lemmer Pak je strandspullen bij elkaar en ga heerlijk een dagje relaxen aan het strand van nabij Heerenveen.

Betrouwbare beoordelingen en waarderingen

Nieuwjaarsconcerten Plaatselijke fanfares, brassbands en harmonieën houden vaak in het begin van het jaar nieuwjaarsconcerten, vaak in samenwerking met bekende artiesten. Met Fokko Bosker op zoek naar minstreel uit Duizend-en-een-nacht Wat te doen in Friesland op 9, 10 en 11 augustus ?

Te doen in Friesland Slapen Eten Doen. Gratis, en voor iedereen. Vuurtoren Vlieland.

Even helemaal tot rust komen. Verrassend er op uit. Negen toppers. Natuurgebieden en parken. Pak je strandspullen bij elkaar en ga heerlijk een dagje relaxen aan het strand van nabij Heerenveen? Sunset Te doen in friesland over de Friese meren. Lees meer over de Schaapscheerdag Vier feest tijdens Kleintje Sneekweek in Sneek Dit weekend knokken schippers tijdens Kleintje Sneekweek om de hoogste zeil-eer.

Meer over Friesland

Museum Joure. We hebben talloze bootverhuurders door de hele provincie en op boothuren. Kaart weergeven. Rijksmonument Waterpoort Sneek uit

Wij hebben alvast een kleine voorselectie gemaakt van de leukste evenementen in Leeuwarden! Leen een Fries en kom thuis met een goed verhaal. De Schepping 2 sep - 14 sep, H.

Andere artikelen:

 1. Abdel - 04.08.2019 19:05

  Meer bekijken. Lees meer over de Schaapscheerdag Vier feest tijdens Kleintje Sneekweek in Sneek Dit weekend knokken schippers tijdens Kleintje Sneekweek om de hoogste zeil-eer.

  Celia - 05.08.2019 18:54

  Natuur - Recreatie.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *