Tomtom activity tracker app

Geplaatst op: 16.10.2019

Bekijk al je activiteiten op één plaats Toegang tot al je activiteiten en sporten in één intuïtieve app voor al je producten. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Je kunt meer met een TomTom Sports-product: - Stel doelen voor je favoriete sport. Aan de slag Je product instellen. Hoewel optische hartslagmeting nog steeds niet op het niveau van elektrische metingen met een borstband zit, wordt de technologie wel met de maand beter.

Registreer, meet en verbeter je conditie. Je kunt het dan weer aanzetten door je vinger op de ronde metalen sensor te leggen daarover later meer. Je ziet een telefoonsymbooltje op het display, en dat is het.

Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Afstandmeting Door de ingebouwde hartslagmeter in… Meer? Toegang tot je info op verschillende apparaten Bekijk al je voortgang en activiteiten op je favoriete apparaten, computers en tablets, en inderdaad tomtom activity tracker app de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn.

Ook vergelijk je eenvoudig trainingen met elkaar.
 • Bluetooth De Touch kan volgens ons de vergelijking met activity trackers als de Fitbit Charge 2 en de Garmin vívosmart HR prima doorstaan als het op de hartslagmeting aankomt.
 • TomTom gebruikt een methode die al langer wordt gebruikt in bijvoorbeeld Bluetooth weegschalen, zoals die ook door Fitbit en Withings worden geleverd.

Ook vergelijk je eenvoudig trainingen met elkaar. Heb je een TomTom Spark of Runner? Gebruik dan de app om na het sporten je trainingsgegevens te analyseren. Bluetooth Of je nu traint voor een belangrijke wedstrijd en je gegevens tot op de seconde wil analyseren, of dat je graag lange fietstochten maakt die je met vrienden deelt.

Kies de activitytracker die geschikt is voor jouw favourite sport. TomTom maakt al weer drie jaar GPS sporthorloges met of zonder ingebouwde hartslagmeting en dat doen ze goed.

We zijn continu bezig om je ervaring te verbeteren en in deze versie hebben we daarom een aantal updates doorgevoerd. Wij probeerden het bij verschillende proefpersonen van ultraskinny tot - laten we zeggen - aan de stevige kant.

Tomtom activity tracker app aan verlanglijstje. GPS functie zonder telefoon 5, tomtom activity tracker app. Kennelijk vindt men bij TomTom dat de app zo belangrijk is dat je die in eigen huis moet ontwikkelen. GPS 5. Stappenteller Al met al sloeg de TomTom helemaal geen slecht figuur tijdens de testperiode.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

Toegang tot je info op verschillende apparaten Bekijk al je voortgang en activiteiten op je favoriete apparaten, zoals smartphones, computers en tablets. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Zorgvuldig afgewerkte acetaat bruin montuur voor vrouwen in stijl Jacky Ohh II. Net als de Garmin HR modellen en de Fitbit Charge 2 heeft de TomTom Touch een hartslag-sensor die, wanneer je dat wilt, 24 uur per dag je hartslag meet.

Heb je de bijbehorende TomTom Sports App al gedownload. Geen notificaties 4. Wanneer je de vetpercentage meting niet super belangrijk vindt voor een activity tracker, dan bieden Fitbit en Garmin bij hun trackers met hartslagmeting betere apps met meer functies! In winkelwagen Op verlanglijstje, tomtom activity tracker app. Website bezoeken! Aan de slag Je product instellen.

Bekijk je vooruitgang in één oogopslag

Vandaag Ophalen 2. Voor Wij zijn er nog niet van overtuigd dat die voldoende precisie heeft om je echt een goed beeld te geven van de invloed van training op je lichaam. Je ziet op welke punten je het snelst was en wanneer je hartslag piekte.

 • Maar TomTom tovert op de Touch een konijn uit de hoge hoed dat bij de belangrijkste concurrenten ontbreekt: een manier om lichaamsvet en spiermassa te meten.
 • Net als de Garmin HR modellen en de Fitbit Charge 2 heeft de TomTom Touch een hartslag-sensor die, wanneer je dat wilt, 24 uur per dag je hartslag meet.
 • Een activitytracker kan synchroniseren met mobiele apps, waardoor er gegevens inzichtelijk worden.
 • Sports Tracker - De oorspronkelijke fitness-app.

De nieuwe app van TomTom: Nederlandstalig en redelijk overzichtelijk, tomtom activity tracker app. Gebruik dan de app om na het sporten je trainingsgegevens te analyseren. De TomTom Sports App helpt je bij een gezonde en actieve levensstijl. Morgen in huis 3. Die vijf procent minder lijkt misschien niet veel, maar is wel het verschil tussen normaal en overgewicht.

Leuk voor als je gaat wintersporten. TomTom Spark 3 1.

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

NFC 2. Ik ben benieuwd naar de bevindingen, maar kan hier geen artikel over vinden. Het is een redelijk bescheiden armband, waarbij de ronde metalen sensor hem wel opvallender maakt dan andere banden.

Op de eerste plaats geeft de band je een redelijke indicatie van veranderingen in je rusthartslag. Gepersonaliseerde inzichten Houd je vooruitgang bij en blijf gemotiveerd? Zorgvuldig afgewerkte acetaat bruin montuur voor vrouwen in stijl Jacky Ohh II.

Andere artikelen:

 1. Ouail - 21.10.2019 10:19

  Toegang tot al je activiteiten en sporten in één intuïtieve app voor al je producten. Bij sommige workouts , bijvoorbeeld met gewichten of Pilates, registreert de tracker niet veel beweging, maar kun je jezelf toch flink inspannen.

  Romaissa - 23.10.2019 04:04

  Beheer je gezondheidsdoelen Duik dieper in je workouts Maak het persoonlijk Deel je overwinningen Conclusie. The website is in Dutch.

  Niki - 24.10.2019 01:02

  De TomTom Sports App helpt je bij een gezonde en actieve levensstijl.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *