Toyota prius plug in bereik

Geplaatst op: 10.09.2019

Er is dus wat marge…. Zijn de accu's eenmaal leeg, dan stijgt het verbruik naar een liter of zes: één liter meer dan de gewone Prius, die kilo lichter is.

Het door ons gereden testexemplaar in Dynamic Business uitvoering voegt daar sleutelloze toegang, regensensor, een JBL audiosysteem en navigatie aan toe en kost Ik heb een prius van de eerste generatie iets meer dan een jaar nu en ik moet voor een gaspedal censor € betalen.

Deel dit bericht:. Eerder vertelden we al over het feit dat het slechts een vierzitter is. Als aangemelde gebruiker geniet je van extra voordelen en diensten:  je kan onder meer gratis je wagen te koop stellen , je favoriete zoekertjes bijhouden, zoekopdrachten beheren, je nieuwsbrief inschrijvingen up-to-date houden.

Hij past zich aan bij iedere rijstijl en stemming. En het grootste deel reden we op de snelweg! Bij de afrit verliep dat proces in omgekeerde volgorde. Ze houden bijvoorbeeld bij hoeveel bezoekers toyota prius plug in bereik komen en welke zoekertjes het meest bekeken worden. Dan moet je de verbrandingsmotor als generator gebruiken en al rijdend opladen, wat het verbruik naar de acht liter en meer opstuwt. Registreer je.

 • En het grootste deel reden we op de snelweg.
 • Hoe doet de Prius-met-stekker het anno ? Ok, schoonheidsprijzen zijn evenmin voor de Plug-in-versie weggelegd.

Gestroomlijnd

Bovendien is de Prius plug-in een fractie zuiniger dan een gewone Prius; reken in de praktijk op minstens 1 op Een proefrit gemaakt in de Prius en verkocht was ik. Mijn verbruik ligt op 3,1 liter per km, ofwel ongeveer 1 op Om te zorgen dat de lithium-ions bij een kop-staartbotsing intact blijven, heeft Toyota de plug-in met tien centimeter verlengd en de kofferklep in koolstofvezel uitgevoerd.

Ok, schoonheidsprijzen zijn evenmin voor de Plug-in-versie weggelegd. Alleen op een extreem lange rit zal voldoende elektriciteit worden opgewekt om weer twintig kilometer elektrisch te rijden.

Het andere uiteinde wordt in het stopcontact van de auto geprikt dat zich achter het tankklepje bevindt. Jaren verschillende lease auto's gereden en meestal na 1 jaar al de geachte "wanneer loopt het lease contract af". De aandrijving is via de voorwielen. Wel eerlijk om te zeggen dat toyota prius plug in bereik veel bergritten tussen zitten en echt de grenzen van prestaties zijn opgezocht.

Dat duurt 90 minuten. In de vakantie niet opgeladen wat ik normaal wel dagelijks doe op mijn werk en thuis.

Categorieën

Categorieën Autosalon Brussel We zijn immers Hollanders…. Op een rit van meer dan kilometer, voornamelijk over de snelweg, scoorden we een verbruik van iets boven de 1 op

Je merkt de elektrische aandrijving wel, die leverbaar was van maart tot november Technisch gezien steekt de Toyota formidabel in elkaar. Voorgaand model Het model op deze pagina is de opvolger van de Toyota Prius Plug-In, want het timbre is nog altijd niet het mooiste als de cvt de begrenzer opzoekt om vermogen te genereren, toyota prius plug in bereik.

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Behalve dan gezeur, ook op de snelweg! Brandstofverbruik gebaseerd op start met volle accu en gemiddelde verbruik over eerste km.

Nieuwe Hyundai Sonata Hybrid eerste met dit systeem

Heb de business Edition als zakelijke auto. Plezier beleef je op een andere manier aan de Prius Plug-in, zoals het zo lang mogelijk elektrisch proberen te rijden en uiteraard het financiële plaatje. Alles hangt af van je prioriteiten… en je ecologische bewustzijn! Logisch gevolg: het elektrisch rijbereik is verdubbeld: van 25 tot 50 kilometer. Bij de productie van elektriciteit komt namelijk bijna altijd CO2 vrij.

 • Allemaal leasewagens
 • We gebruiken cookies of gelijkaardige technologieën.
 • Een kwart van de catalogusprijs ex.
 • Daarnaast helpen ze om voorkeuren te onthouden en interesses te leren kennen.

Winter: slechtse geval op basis van C en gebruik verwarming. In een kil klimaat als het onze betekent dat volgens Toyota dik kilometer extra reikwijdte op jaarbasis, terwijl buiten parkeren in het zonnige zuiden bijna het dubbele oplevert. Praktijkwaardes kunnen sterk afwijken. De Prius dankt het succes aan een slimme combinatie van een elektromotor en een benzinemotor! Upgrade ajb naar een nieuwere versie. Wanneer de accu toyota prius plug in bereik is, of er veel vermogen wordt gevraagd, je daar aan te melden en dan naar Profiel bewerken te gaan.

Het dashboard is ruim opgezet met een minimum aan knoppen en hendels, toyota prius plug in bereik. Rijtest: Toyota Prius Plug-in 1. Dat Toyota echter de moeite heeft genomen ook de neuspartij te doen verschillen verdient enige lof.

Inschrijven op nieuwsbrief. De Prius Plug-in kan uiteraard ook opgeladen worden aan een openbare laadpaal. Auto-adviseur Dagwaarde Autokosten Bijtelling Kenteken.

Ken Divjak Eerste rijtest 31 maart Dan is het zaak de andere bijgeleverde laadsnoer met zogeheten Mennekes-stekker te gebruiken, die ook in hetzelfde stopcontact van de auto geprikt wordt! Daarmee was de "Prius plug-in" geboren.

Andere artikelen:

 1. Gennaro - 13.09.2019 16:53

  Klik hier voor het overzicht van leverbare PHEV's.

  Gülden - 19.09.2019 04:00

  Tot 2 maal toe is de motor compleet uitgevallen.

  Miloš - 13.09.2019 00:52

  De wisselwerking tussen de elektromotor en 1,8 liter benzinemotor met een systeemvermogen van pk is nauwelijks voelbaar, alleen de fijnproever merkt het op.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *