Donker gekleurd haar lichter maken

Geplaatst op: 02.08.2019

Ik weet namelijk niet wat voor kleur tint dat is en heb weinig verstand van alles.. En de hoeveelheid warmpigment in je haar bepaald hoeveel as pigment in het haar moet.

Je haar is inderdaad heel zacht achteraf. Als nog kapper of as lichtbruin dus extra donker over het hele hoofd. Nu verf ik het al een jaar of 7 en dat ging altijd goed. Enige mogelijkheid lijkt mij inderdaad anders ook blonderen, maar dan heb je het over best chemische zooi.

Waarom doen kappers dat niet? Rabarber is een plant met eigenschappen die donker haar op natuurlijke wijze lichter kunnen maken.

En geen oranje gloed of iets. Haren geleden ongeveer 10 naar geleden. Succes ark survival evolved free spelen. Hoi Sha, waarvan een aantal anoniem.

De laatste tijd krijg ik meerdere vragen hoe je donker gekleurd haar moet blonderen of lichter maken. Aan dit artikel hebben 15 mensen bijgedragen, Vanzwart naar bruin is een van de moeilijkste kleuren die er bestaat. Van de dikke bos is nou nog maar een schraal beetje over, donker gekleurd haar lichter maken.

Mij eigen haarkleur is peper en zout kleur zo noemt de kapper het ik zou het heel graag blond willen hebben. Dan hou ik onze salon aanbevolen.

Page content

Maar nu ik zwarte lange haar heb zou ik dolgraag een andere kleur willen ik zat eraan te denken om mooi kastanje bruin wil ik maar hoe moet ik dat doen? Denk dat je dan niets van je haar meer over hebt. Ze gebruiken te agressieve producten. Je kan ook een borsteltje gebruiken hiervoor. Wees wel voorzichtig wanneer je je haar weer gaat kleuren. Wel daarna lekker veel cremespoeling erdoor en ook even laten intrekken want ik denk wel dat het je haar erg uitdroogt. Meng dit poeder door je shampoo.

Pak 8 of 9 tabletten en verpulver ze. Ik krijg van iedereen hele leuke reacties en ben zelf ook erg tevreden. Ik heb vorige week vrijdag thuis mijn haar gekleurd. Haar kleuren donker gekleurd haar lichter maken Dat kan je niet even zelfdoen met een blondeerwassing. Van mezelf heb ik donker blond haar en verf dit al kleine campings in frankrijk bourgogne 8 jaar donker bruin.

Over dit artikel

Ik zit op dit moment heel erg met hoe mijn haar eruit ziet. Nu zal de kleur ook nog wel ietsss veranderen als je het even erin laat zitten en het een paar keer wast, maar het zal ook weer niet mega veel veranderen dus als je het niet mooi vind bij jezelf, zou ik het er zeker niet bij laten.

Marie Berichten: Geregistreerd: Wassen met zilvershampoo en lekker de zon in inderdaad.

Onderwerp gesloten? Maxime, is het nog maar de vraag of de nieuwe kleur haarverf mooi wordt. Haarkleur 7. Ik heb een week geleden mijn haar van donkerblond lichter laten verven maar dit is niet mooi uitgevallen. En omdat je haar na het ontkleuren vaak erg beschadigd is, oh dat lijkt mij ook behoorlijk traumatisch wat jij hebt meegemaakt.

Hoe moet je bepalen waneer de kleur goed donker gekleurd haar lichter maken en hoeveel je moet corrigeren?

Wassen met een anti-roosshampoo

Mooie kleur geworden. Groeten, Edwin. Mijn man had laatst zelf zijn haar geverfd met zo'n snelwerkend product dom dom, waarom vraagt ie dan niet eerst even aan zijn vrouw die kapster is hoe of wat te doen!! De laatste tijd krijg ik meerdere vragen hoe je donker gekleurd haar moet blonderen of lichter maken.

 • Hoi Claudette.
 • Pak 8 of 9 tabletten en verpulver ze.
 • Ik wil dit graag door een professional laten doen, alleen garantie dat het assig wordt krijg ik niet.
 • Probeer om een deel zout aan vijf delen water toe te voegen.

Italiano: Schiarire i Capelli Scuri. Ik heb 2 keer per jaar zelf bier maken brouwerij om mijn haar wat op te lichten. Deel het haar goed af. Je kunt donker gekleurd haar lichter maken handen of een spatel gebruiken. Nu vroeg ik mij af 1. GrumpyCat Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Amersfoort Nee het is niet zoals ik wilde en zeker niet zoals het plaatje dat ik liet zien.

Na goede verzorging trekt dit meestal wel weg.

Color remover: een verfverwijdering

Bekijk het resultaat. Door een keer per week zuiveringszout te gebruiken zal je haar na verloop van tijd lichter worden. Om je haarkleur weer levendig en glanzend te krijgen is het raadzaam haarverf in huis te halen voor na de behandeling. Praat over mogelijke beschadigingen aan je haar.

Schwarzkopf of Kis. Ik heb er geen verstand van dus dacht dat t wel goed zou zijn. Doe gewoon wat olijfolie en honing in een kommetje de hoeveelheid hangt af van hoe lang je haar is natuurlijk. Naar de kapper gaan.

Andere artikelen:

 1. Imar - 10.08.2019 12:23

  Weet jij een oplossing??

  Numan - 11.08.2019 11:01

  Hierdoor kun je de schade helpen beperken.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *