Fiets huren maastricht student

Geplaatst op: 09.07.2019

Dat is gratis en gaat snel en makkelijk. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je Swapfiets altijd werkt.

Vind de kortste route naar de Swapstore. Pin de locatie van je fiets en raak hem nooit meer kwijt. Kies de stad waar jij een Swapfiets wilt en volg de stappen. Hoe bestel ik een Swapfiets? Wij fixen het Wij brengen binnen 1 dag weer een werkende fiets op een locatie naar keuze.

Steden met een minimale contractperiode van drie maanden, Rotterdam en Utrecht, fiets huren maastricht student dan in een filmpje. Meer, New Jersey. Laat het ons weten. Eenvoudig Je huurt je fiets eenvoudig en snel via onze app of deze website! Vervolgens zorgen wij ervoor dat je Swapfiets altijd werkt.

 • Wij fixen het Wij brengen binnen 1 dag weer een werkende fiets op een locatie naar keuze.
 • Met Arriva Nextbike heb je de vrijheid om een fiets te pakken van een van de 9 fietsdeelstations in de stad.

Ontdek het gemak van Arriva Nextbike!

Ontdek het gemak van Arriva Nextbike! Als er iets mis is met je fiets komen wij snel bij je langs om je fiets te repareren of om hem te swappen voor een werkend exemplaar. Dit zonder extra kosten.

Veelgestelde vragen. Onze fietsen zijn verzekerd tegen diefstal. Wat gebeurt er als mijn fiets stuk gaat?

We hanteren wel een opzegtermijn van n maand. Lees hier hoe. Tijdens de zomervakantie hebben we een actie voor nieuwe gebruikers. Als er iets mis is met je fiets komen wij snel bij je langs om je fiets te repareren of om hem te swappen voor een werkend exemplaar. My account Login Hoe werkt het, fiets huren maastricht student.

Bevestigen

Zolang je abonnement loopt, zorgen wij voor het onderhoud van je Swapfiets en maken wij alles wat stuk is. Veelgestelde vragen. Je kunt een Swapfiets makkelijk online bestellen.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat je Swapfiets altijd werkt? De overige kosten worden gedekt door onze fietsverzekering. Onze fiets. Bekijk welke fietsen er beschikbaar zijn in jouw stad, fiets huren maastricht student. Daarna kun je tot wel 4 fietsen tegelijk huren?

Wat is de minimale contractduur? Pin de locatie van je fiets en raak hem nooit meer kwijt. Vind de kortste route naar de Swapstore.

Locaties Tarieven? Welkom bij nextbike Maastricht. Gaat er iets kapot aan je fiets. Bij ontvangst stellen wij de fiets persoonlijk voor je af zodat hij direct rijklaar is. Ook doen we samen aangifte van diefstal, fiets huren maastricht student. Pech met je fiets? EN NL. Meer, maar dan in een filmpje.

Je eigen Swapfiets

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, maken we een afspraak om je fiets te bezorgen. Heb je een abonnement? Nieuwe gebruikers fietsen namelijk de 1e rit max 30 minuten gratis.

Laat het ons weten.

Top 3 handigste functies: 1. En om die weer in te leveren bij het deelstation van je keuze. My account Login Hoe werkt het.

Andere artikelen:

 1. Nuri - 17.07.2019 00:50

  De Swapfiets service altijd binnen handbereik met onze splinternieuwe app.

  Naära - 13.07.2019 10:11

  Start Registreren Hoe werkt het? Het Concept.

  Fatih - 10.07.2019 01:02

  En om die weer in te leveren bij het deelstation van je keuze. Dan fiets je gratis Duur?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *