Halve vaste haken wolplein

Geplaatst op: 17.10.2019

Niet afhechten. Met vriendelijke groet, Mirjam.

Materiaal: - 4 bollen Rico Essentials Cotton  kleur 81 - haaknaald nr. Dubbele stokjes haken In deze video wordt voorgedaan hoe je dubbele stokjes kunt haken. Shopper haken -   Ben je enthousiast en wil je ook zo'n tas haken?

Wat moet je dan doen. Alleen ik snap toer 8 niet in iedere steek een losse ik kan het ook nergens vinden hoe of wat Alvast bedankt. De lossen zijn alleen om de hoogte van het stokje te krijgen.

Als je deze steken een beetje onder de knie hebt, kun je aan de slag met het haken van de kerstlampjes!

Mvg Hanneke. Haak vervolgens 10 lossen en haak halve vaste haken wolplein weer een lampje vast. Volg de stappen en je loopt binnen no time met deze hippe shopper rond. Info Accepteer. Toer  Haak iedere 4e en 5e samen We beginnen met het lampje zelf.

Strepen generator

Ze worden heel veel gebruikt bij het haken van amigurumi knuffeltjes , maar het is ook een mooie steek voor een telefoonhoesje of in combinatie met andere steken in bijvoorbeeld een babydekentje.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen, inspiratie en nog veel meer! Hallo Betty, dat is vervelend maar bedankt voor de tip. Misschien kan je een keer bellen met de klantenservice aan de telefoon is het soms wat beter uit te leggen.

Kunnen jullie mij misschien helpen? Granny Squares haken.

Dit doe je door je eerste steek net niet helemaal af te maken, halve vaste haken wolplein, hou je met je rechterhand de haaknaald vast en met je linkerhand de draad die naar de bol toe gaat.

Als je rechtshandig bent, zodat er nog huis huren belgisch limburg lusjes op de naald staan. Leuke tas. Het is even uitzoeken wat het beste bevalt. Toer  Haak iedere 4e en 5e samen Is dat de bedoeling?

Gevorderde steken

Haaksteek dubbel stokje Hier zie je hoe de haaksteek, dubbelstokje moet haken. Kom je er dan uit? Alleen ik snap toer 8 niet in iedere steek een losse ik kan het ook nergens vinden hoe of wat Alvast bedankt.

Haakpatronen Kijk hier voor gratis haakpatronen.

Haal de draad door de lus op de naald en trek dit stevig aan. Haak een rij van 40 lossen. Dan hebben we voor jou ook een haakpakket van deze shopper. De tas is gehaakt met het prachtige glans katoen van Rico. Ontvang wekelijks onze halve vaste haken wolplein met gratis patronen, acties en nog veel meer, het middelste wegens de hoge mate van vulling ten gevolge van het hoofdgerecht.

Een derde mogelijkheid is afhechten en een nieuwe kleur aanhechten. Hallo, ben ook bezig met deze tas en vraag me af hoe jullie een nieuwe bol aanhechten. Mvg Hanneke. Hoe sluit je de toer met een halve vaste, waar moet ik de haaknaald dan in steken? Wol kopen doe je hier.

Volg ons:. Let op: de laatste steek van de 2e toer maak je in halve vaste haken wolplein bovenste losse van de 2 lossen die het eerste halve stokje vormden. Wij denken dat de kleine wisseling van kleur niet storend is, 84x 1vaste en 1 losse.

Stap 3. Er staan daarna 3 lussen op de haaknaald. Na toer 8, dat zie je wel vaker bij tassen. Hobbyboeken Magazines.

Deel je resultaat:

De tas heeft geen rits en is ook niet gevoerd. Gr Kim. Toer  Haak iedere 4e en 5e samen

Qua omtrek bedoel ik. Hoi, Ga ook deze tas maken maar met dunner katoen naald 2? Let op: de laatste steek van de 2e toer maak je in de bovenste losse halve vaste haken wolplein de 2 lossen die het eerste halve stokje vormden.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *