Houtse meer den hout menukaart

Geplaatst op: 09.08.2019

Meer informatie. Matig Heel goed

Hoe was jouw ervaring? Zowel met minder weer als met mooi weer Heel goed Wij bestelde kip dit was rood, volgens personeel wel gaat, kregen toen spareribs aangeboden bij serveren bleek dit lauw te zijn, al met al geen goede ervaring, personeel gaat tevens in discussie! Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters?

Schrijf een beoordeling. Elbru 7 punten. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. Hallo kan ik ook zo n witte stoel reserveren. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Antwoord van Martin v Bedrijfsvertegenwoordiger.

Meer informatie

Alma Oostvogels - Huinen. Waarom het niet in eerste instantie gehonoreerd was weet ik niet. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Gezellige sfeer. Wij bestelde kip dit was rood, volgens personeel wel gaat, kregen toen spareribs aangeboden bij serveren bleek dit lauw te zijn, al met al geen goede ervaring, personeel gaat tevens in discussie! Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen.

  • Speciale diëten.
  • Lijst wordt bijgewerkt Gr Terry.

Ze hebben een strandje gemaakt en het ziet er echt cool uit met een leuke ambiance. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Goede service. Waarom het niet in eerste instantie gehonoreerd was weet ik niet. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen, houtse meer den hout menukaart.

Contactgegevens

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Heel gastvrij en prettig personeel. Gr Terry.

Plaats recensie. Alle talen. Beste Carlo Honden zijn toegestaan op het terras en bij de strandstoelen op het strand voor het terras mits aangelijnd. Toon punten? Geschikt voor vegetarirs, Veganistische opties, we hadden niet gereserveerd dus houtse meer den hout menukaart 10 minuutjes wachten. Afgelopen woensdag zijn we hier gaan lunchen, Geraspte schil plus sap van een goed gewassen citroen.

Beoordelingen Wij bestelde kip dit was rood, volgens personeel wel gaat, kregen toen spareribs aangeboden bij serveren bleek dit lauw te zijn, al met al geen goede ervaring, personeel gaat tevens in discussie!

In de menukrant die op onze website staat kunt u ook zien wat onze producten bevatten. Leuke tenten buiten.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Alle talen. Antwoord van Martin v Bedrijfsvertegenwoordiger. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Paviljoen Het Houtse Meer. Meer beoordelingen bekijken. Berend Mijns punten. Profiel Lid worden.

Waarderingen en beoordelingen

Uitstekende bediening. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Verzenden Annuleren.

De kaart is niet heel breed qua keuze op de dagen dat ze een BBQ doen en je dat niet wilt, maar het eten is heerlijk. De wijnen zijn goed en de buffetten zijn heerlijk. Bedankt voor geweldige avond. Toon punten.

Andere artikelen:

  1. Catrinus - 14.08.2019 01:10

    Stephanie v. Ze hebben een strandje gemaakt en het ziet er echt cool uit met een leuke ambiance.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *