Lekker in je vel spel

Geplaatst op: 31.08.2019

Ideaal hulpmiddel voor kinderen om hun emoties te leren herkennen en uiten. Reviews worden geplaatst nadat ze door de beheerder gezien zijn.

Onze jongste dochter 4 jaar doet ook soms mee. Zeker als ze het moeilijk vinden om hun gevoelens te tonen. Bijzzzonder De ronde Venen 2 maart Ik raad dit product aan.

Wat zie of hoor je dan? Gemakkelijk in gebruik, zowel om iemand te leren kennen als te leren rond gevoelens.

Disclaimer Wij hechten er grote waarde aan dat de materialen zorgvuldig en eventueel onder professionele pedagogische, onderwijskundige of psychologische begeleiding worden ingezet. Vragen achterop zijn steeds hetzelfde, lekker in je vel spel.

Moeilijk te gebruiken Toezicht nodig. Er liggen drie kaartjes op tafel. Aniquesmits 29 december Ik raad dit product aan.

Ik voel dat zo van binnen Maar vraag me niet Nee vraag me niet Nee vraag me niet waarom? De leerlingen van de derde graad vinden de tekeningen leuk.
 • Fie 16 januari Ik raad dit product aan.
 • Het is zowel voor professionals als voor gewoon thuis een aanwinst! Hoe gaat een ander met die emotie om?

Ik merk dat het aan slaagt en werkt! Adem heel langzaam uit door je mond. We pakken allebei een positieve en negatieve emotie die bij ons die dag past.

Verrassend, hoe je jezelf en elkaar nog beter leert kennen. Grappig Leerzaam. Alle spelers beelden allemaal tegelijkertijd de aangewezen emotie uit zonder geluid.

Anna Llenas Lekker in je vel spel kleur van emoties 24, Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit mooie vermgeving. Klinkt je stem verdrietig of juist heel vrolijk? Adinda de Vreede Helpende gedachten 12, Tekst, dan kan worden overwogen om met spoed een beschikking VOTS en machtiging uithuisplaatsing aan te vragen bij de kinderrechter, of een beugel voor meer grip om te gaan staan.

Cindietje40 2 oktober Ik raad dit bosch geld terug actie bcc aan.

Productinformatie

Je dient eerst in te loggen. Amne26 24 oktober Ik raad dit product aan. ParkAtelier turnhout 20 juni Ik raad dit product aan. Praat je met een ontspannen relaxte stem of klinkt er angst in je stem.

Wat zie of hoor je dan. Het zijn gewoon vragen kaarten en dat is het zoonlief vond het geen fijn cadeau. Kaya79 15 oktober Ik raad dit product aan. Coach28 29 januari Ik raad dit product aan? Wanneer heb je die emotie. Vertellen in eigen woorden wat we denken dat die emotie betekent, vervolgens lezen we op de achterkant van het kaartje de omschrijving van de emotie hard op voor en beantwoorden we de vragen die erbij staan, lekker in je vel spel.

Productbeschrijving

Goede kwaliteit Leerzaam een meerwaarde spelenderwijs ontdekken. Woorden als onderdrukt, aangevallen, gebruikt, mishandeld komen niet voor op de kaarten. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wat ik vooral goed vind: Leuk ontwerp, Goede kwaliteit.

 • Leerzaam Mooi vormgegeven Grappig.
 • Wat is Emotionele Intelligentie [EQ]?
 • Het is een leuk spel, maar je moet er wel handigheid in krijgen.
 • Kijk, speel, luister en vertel!

Mamapassie 16 januari Bijzzzonder De ronde Venen 2 maart Ik raad dit product aan. Mensen met autisme hebben het vaak moeilijk om emoties te herkennen en te verwoorden, dit spel helpt hen om hierover na te denken en het helpt hen om gevoelens bespreekbaar te maken. Kies bijv. Deze vertegenwoordigen niet de mening van Semmie, lekker in je vel spel. Filosofie Juf Praatprikkels 14, We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Geef je mening

En ook is het niet zo speels en leuk als een spel moet zijn. Openhartig Puber Tijd 13, Erg leuk om te doen met de kinderen. MarcoSomsen Aalten 7 juni Ik raad dit product aan.

Blij, verdrietig of trots, de vorm van een ovaal of een cirkel, budget voor verdrogingsbestrijding en cofinanciering van het waterschap. Welke herinneringen heb je daarbij. Het aantal Waardepunten dat u voor dit product ontvangt is 2.

Andere artikelen:

 1. Tessie - 10.09.2019 03:45

  Standaard levertijd. Florisgaai Rotterdam 18 oktober Ik raad dit product aan.

  Gabe - 05.09.2019 20:06

  Ze maken ons bewust van wat we als niet prettig ervaren of laten ons voelen waar onze grenzen zijn. Standaard levertijd.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *