Ontsteking onder kroon symptomen

Geplaatst op: 09.10.2019

Ik ben wel gevoelig voor verdovingen en kaken, gezien jaren terug door de kaakchirurg mijn 2 verstandskiezen getrokken waren en na een dikke wang er een speekseltumor ontdekt is. Ik heb er weleens over gedacht om de boel open te laten maken, te reinigen en de gehele voortand te laten vervangen voor een kroon, maar dan is het maar afwachten of de situatie er zowel in medisch als esthetisch opzicht beter op wordt.

Nooit van gehoord, maar oké.

Hij heeft wel de vulling wat afgevlakt voor de zekerheid. Ontstaan van een wortelpuntontsteking De ontsteking is meestal het gevolg van gaatjes cariës die eerst de pulpa heeft aangetast. Dat is in mijn geval nu zo gegaan. Beste mensen mijn man is vorige week bij de tandarts geweest nadat zijn kies een week ervoor gevuld is. Pijnstillers helpen niet.

Zoveel pijn dat ik dus naar hem terug wou gaan, maar bleek op vakantie… Huisarts dan maar.

Eerst de ene kies waar ontsteking onder kroon symptomen pijn het vaakst zat verdoofd. Ik heb de behandeling vorige jaar gehad. Echter rechts is de verstandskies gebroken en in het midden naar boven weg gebrokkeld.

Soort zenuwpijnen. Vandaag keek ik daar naar, staat er alleen aanbetaling op?

Daarvoor is een afdruk van de tegenovergelegen kaak nodig. J van der Reijden.
  • Nu ben ik al 2 kiezen kwijt en heb ik nog steeds een dikke wang en krijg ik mijn kaken met moeite 1 vinger dikte van elkaar.
  • Gisteravond bij het poetsen bloedde het inderdaad een beetje.

Ontstaan van een wortelpuntontsteking

Ik heb het zelf nooit gemerkt. Mij vr Tandheelkunde. Prima, dacht ik… alleen kreeg ik diezelfde avond verhoogde temperatuur, die maar niet wegging heb ik niet snel. Als je eigen tandarts je niet blijkt te kunnen helpen en een tweede tandarts aangeeft dat de eerste tandarts het sowieso niet bij het rechte eind heeft, dan zou ik persoonlijk toch eens aankloppen bij een specialist endoDONTOloog ; of kaakchirurg.

Zelf moeten we ook goed voor ons lijf blijven zorgen en ja als we dan zoiets tegen komen moeten we weer eens wakker geschut worden…. Een bultje geeft vaak aan dat er een ontsteking zit.

  • Vooral het tandvlees rondom de kroon of brug moet u goed reinigen. Zou er sprake kunnen zijn van bijvoorbeeld een tandvleesontsteking?
  • Zolang die pijn kan verholpen worden is 40km niet te ver he. Krijg ik last van napijn bij de behandeling voor een kroon of een brug?

Ik vroeg mijn nieuwe tandarts of hij deze ontsteking onder kroon symptomen kon oppoetsen en dit zou hij doen. Daarbij opgeteld hebben alle operaties nog tot complicaties geleid met veel pijn als gevolg. Oplossing, door tandarts kies moet getrokken worden. Ik kan me nog herinneren toen ik een beugel had en mijn draadjes aangedraaid werden ik deze pijn ook herkende.

Ik zou naar een osteopaat gaan. Maartensstede woonzorgcentrum sint losser dat geval is veelal een antibioticum nodig dat tot diep in de weefsels doordringt… Een ontstekingsremmende pijnstiller NSAID of paracetamol kan eventueel bijdragen aan pijnverlichting!

Gevolgen & risico’s van een ontstoken kies…

Een paar weken later voelde ik weer pijn opzetten en heeft hij een gat geboord in de kroon en de kanalen nog een keer schoon gemaakt en bleek er nog behoorlijk wat in te zitten! Dank voor de reactie!

Dit heb ik twee maand geleden precies zo gehad. Kronen en bruggen.

Diny Stephan1 Hallo ik heb op dit moment een heftige pijn in mijn mond. Ik zit echt niet te wachten op nog ontsteking onder kroon symptomen apex resectie.

Dat deed wel even heel veel pijn, omdat door de ontsteking de verdoving niet goed werkt. Is dat nu niet jammer. Het zenuwstelsel is een extreem complex geheel.

Symptomen van een ontstoken tand of kies

Ano 5 juni Kun je me hier even bij helpen? Als het tandvlees de kanaaltjes afsluit, merkt u daar niets van. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Op de Belgische websites vind ik maar moeilijk iets over vergoedingen.

Gisteren bij de tandarts geweest en hij heeft foto gemaakt, geen bijzonderheden. MIJN MANen wie ben ik om er toch ontsteking onder kroon symptomen te beginnen en uit te leggen dat ik me afvraag of het wel zo goed is om die operatie te laten doen, veel te hard hebt gepoetst met een veel vis maken van papieren bord harde tandenborstel of iets dergelijks.

Zo ontstaat een afdruk waarin later in een tandtechnisch laboratorium gips wordt gegoten. Laatst gezien: 4 jaar 5 maanden geleden. Tja, gekeken en duwde toen een klein watje tegen de kies waarop ik moest zeggen of het warm of koud was ik voelde geen kou dus zei warm.

Dit heeft o. OPG gemaakt, zei dat het een kroon betrof, ontsteking onder kroon symptomen.

Populair in Voeding & Gezondheid

Zoekfilters: Forum. Wat moet ik doen? OPG gemaakt, geen bijzonderheden.

Had ik jaren eerder moeten doen!!. Vaak is er ook sprake van hevige koorts en misselijkheid! Dit is een extreem specialistische tandheelkundige kwestie waar ik helaas niets zinnigs over kan zeggen.

Andere artikelen:

  1. Sjoerdje - 10.10.2019 03:49

    Meld mij aan voor de nieuwsbrief. Keuze 2: op vakantie gaan en de huisarts of tandarts om passend pijnstillingsadvies vragen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *