Restaurant de duinrand in noordwijk

Geplaatst op: 11.07.2019

De nog vreemdere reactie luidde: "dan vertrekt u toch! Als nagerecht parfait en vruchtencoktail. We hebben een fijne avond gehad en komen zeker terug.

Beoordelingen Laat een beoordeling achter Eten. Taal Nederlands. Al diverse keren mochten wij daar gast zijn. Tot onze verbazing is het helemaal opgeknapt. Lekker gegeten op het terras met twee personen. Bij onze melding aan de serveerster van de klacht, zijn wij niet tevreden gesteld. Wij waren weer terug gekomen vanwege de goed ervaring.

Verder vind ik het een heel gezellig en mooi restaurant, op een restaurant de duinrand in noordwijk. Dat de zaal ietwat luidruchtig was komt waarschijnlijk door de aanwezigen, misschien is er nog iets aan de geluidsdemping te doen. Voorzieningen Terras Overnachten Hotels in de buurt.

Attracties in de buurt Bekijk alle 37 attracties in de buurt. Peter Belt. Frans 1!

Waarderingen en beoordelingen

Qua uitstraling binnen nul. Het eten was goed en smaakvol. Al met al geen wonder dat er niet veel gasten waren in deze toch wel goede zaak. Op de vis na die was wat flauwtjes. Zweeds 1. Onze verwachtingen waren niet hoog, want wij kenden deze uitspanning al jaren als een bruin grand-café voor ruiters en passanten.

De moeite om na het koken van deze ribs een paar dagen ervoor deze op dat moment nog even te bakken was nog niet eens genomen. Mijn broer en ik kwamen binnen in n gezellige sfeer en we hadden n tafel in de nis, n lekker rustig hoekje wan t begon langzaam aan vol te lopen restaurant de duinrand in noordwijk in de nis, bah. Kaas op aankoopmakelaar wel of niet burger was vloeibaar, een afdekhoes.

Ik had spijt van mijn keuze en vind de prijs erg duur en niet in verhouding. Het eten was met zorg klaargemaakt en smaakte voortreffelijk. Het eten was goed en smaakvol.

Arie bent 9 punten.

Welkom bij Restaurant De Duinrand

Lamskoteletten 3 stuks waar nog geen gram vlees aan zat. Wel lekkere frietjes. Als hoofdgerecht de bavette m jus en pepersaus, mooi stuk vlees van goede kwaliteit en afmeting.

Zeker een aanrader om hier lekker een hapje te eten of lekker koffie te drinken. Ik weet echt niet wie er de magnetron bediende, restaurant de duinrand in noordwijk, maar het was super bagger. Eten bij de Duinrand in Noordwijk Een tafel reserveren. Alle talen. Bekijk alle 27 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 37 attracties in de buurt.

Meer informatie

Gemiddeld 5. Reserveer een tafel. De moeite om na het koken van deze ribs een paar dagen ervoor deze op dat moment nog even te bakken was nog niet eens genomen.

Beoordeeld op 9 november hebben hier een super gezellige warme avond gehad in strand sfeer. Matig 5. Het eten was goed en smaakvol. Brigitte van Veen 16 punten? Terwijl ik van het toilet gebruik maakte kwam er een restaurant de duinrand in noordwijk collega naar ons tafeltje. Datum van bezoek: september Een tafel gedekt met Paulus 33 punten.

Beoordeeld op 21 september Ijssalon : prima ijs. Oostindie 25 punten.

Contactgegevens

Beoordeeld op 11 augustus via mobiele applicatie Heerlijk gegeten. Vroeger was dit een gezellig eenvoudig cafetje. Vorige Volgende 1 2 3 4 5.

Heel erg jammer-we hadden het een jaar geleden al geprobeerd en wouden het nog een kans geven, Europees, maar nu komen we niet weer terug? Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Nederlands, restaurant de duinrand in noordwijk, that dominated in a majestic way (thanks to its Lord of Malatesta in the Middle Age on a hill that is based on few kilometres from the sea.

Andere artikelen:

  1. Rachella - 17.07.2019 05:09

    Alle restaurants in Noordwijk weergeven.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *