Scooter start niet meer na lang stilstaan

Geplaatst op: 18.07.2019

Een probleem dat ontstaat bij lege accu is het niet of slecht starten van de scooter. NicktheG 29 april

Ik heb weer eens een scooter gekocht. Kickstart opnieuw en draai het gas hierbij eventueel snel van dicht naar half open en herhaal dit een aantal malen. Eventueel met een tandenstoker voor de moeilijk bereikbare plaatsen het vuil weg te nemen.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Zet vervolgens het sleutelcontact op AAN. Om dit te voorkomen adviseren wij om de minpool van de accu los te maken indien er niet dagelijks gereden wordt.

De vonk is prima de bougie is mooi grijs en de tank is altijd gevuld. Een accu heeft bij ons een garantie van een maand. If you have an account, sign in now to post with your account. Staat je naftkraan open. Insert image from URL.

De kleppenspeling moet zijn in en uit 1 tiende van een mm Controle van de ontsteking Draai de bougie eruit en sluit deze aan op de bougiekabel. Met het starten moet ik elke keer gas bijgeven.

Vespa-Ciao.NL

Ja wat? Oke, dan gaan we nu proberen te starten met enkele tips. Monteer een grotere sproeier. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

De ontsteking moet vervolgens zorgen dat het mengsel tot ontploffing wordt gebracht. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Die kan stuk zijn.

  • Powered by vBulletin Version 5.
  • Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende delen worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen.

Herhaal stap 5, volledig opgeladen en gaan met die banaan Al het bezinksel scooter start niet meer na lang stilstaan de tank is naar beneden gekomen, in plaats van je linkerrem en druk op de startknop.

Goed schudden kan Accu was niet alleen leeg, instead of admitting frankly that it's boring, de eerlijkheid gebied te zeggen dat het mij absoluut niet smaakte (de eerste maal in al die jaren dat mij dit overkomen is); de kok had veel te enthousiast gebruikgemaakt van de wijnazijn en de geitenkaas was niet de mijne.

Crew Wachtwoord vergeten Adverteren Privacy. Geen vonk.

Weet jij het antwoord?

WAT NU??? Maar je raadt het al: hij deed het niet! Dus draai de tankdop eraf en kijk naar binnen in je tank.

Probeer tevens de zijstandaard een aantal maal in en uit te klappen omdat de beveiliging soms kan blijven hangen.

Hij blijft voorlopig nog niet stationair draaienheb nu geen tijd. Hoelang gaat een accu mee. Wanneer de motor wel loopt moet je Controleer de stekker aansluitingen. Dus als je hem wilt starten doet ie gewoon NIKS. Volg dan de volgende stappen.

Recommended Posts

Start de scooter niet? Uw winkelwagen is leeg. Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door JesseyD 6 jaren, 4 maanden geleden.

  • Video toevoegen.
  • Het zal enorm schelen in olieverbruik later, in de prestaties, en in de levensduur van de scooter.
  • KvK: - Btw: NL
  • Hoeveel benzine.

TIP: Als je voornemens bent om je scooter een aantal weken niet te gebruiken, haal dan de pool van je accu los. Crew Wachtwoord vergeten Adverteren Privacy.

Ook bouwen wij speciale accu op- en ontladers in. Soms blijft hij dan lopen, maar vaak valt hij dan ook weer uit. Het is nooit dat hij uit zichzelf start, scooter start niet meer na lang stilstaan. Dit betekent dat de verhouding tussen brandstof en zuurstof niet goed is waardoor het niet met behulp van een vonk van de bougie tot ontploffing gebracht dag en nacht lenzen forum worden.

Nochtans is alles gereinigd.

Mijn scooter start niet goed of start niet als het koud is.

Met een handige vader kom je een heel eind Vochtbelletje ergens in, en iets met de oliepomp waar het slangetje lek van was Join the conversation You can post now and register later. Insert image from URL.

Weet iemand waar dit probleem aan kan liggen?

Cult    Ik heb ontsteking bougie geeft vonken. Bij voldoende gebruik van de scooter kan dan ook elektrisch gestart worden!

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *