Brasserie park leiderdorp kerst

Geplaatst op: 11.09.2019

Tot in de late uurtjes Brasserie Park voert een klassieke kaart, maar dan met een moderne inslag. Uitstekend

Eten, drinken, feesten. Parkeren voor de deur en gratis, locatie aan een park en zomers bij goed weer een fantastisch terras. Diepeningenlaan 2, KA Leiderdorp Nederland. Over ons. Een prima gelegenheid. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

PRachtig weer, dus het ruime, grote terras zat vol.

Erg lekker, vers en smaakvol. Italiaans 1. Bedank Klaafje Bekijk alle lunch- borrel- en dinermogelijkheden. Ja Nee Weet ik niet zeker?

  • De laatste drie jaar dit moeten aanpassen omdat de kleinkinderen ook mee gaan. Heel goed
  • Parkeren voor de deur en gratis, locatie aan een park en zomers bij goed weer een fantastisch terras.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 7 mei Altijd goed. Speciale diëten. Frans 4. Kinderen maken hun keuze van de uitgebreide kinderkaart. Antwoord van dickvaningenschenau Gelegenheid beoordeeld. De laatste drie jaar dit moeten aanpassen omdat de kleinkinderen ook mee gaan.

Veel plezier. Vandaag aten we met 24 volwassenen en 4 kinderen in de hooiberg bij Brasserie Park. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Prijs en kwaliteit prima in verhouding? Noors 1. Kinderstoelen, kindermenu en speelhoek.

Contactgegevens

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Beoordeeld op 13 april via mobiele applicatie Gezellige boel. De chef-kok haalt zijn inspiratie uit zowel de Franse, mediterraanse als Aziatische keuken. Een echte aanrader om naar toe te gaan

Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Matig 6. Meer talen. Schrijf een beoordeling. Datum van bezoek: maart Alle talen.

Meer informatie

Wij hadden nog net een mooi plekje. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Meer informatie. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Bedank albert. Datum van bezoek: mei Wat is het Certificaat van uitmuntendheid! Is dit een romantisch restaurant. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Menukaart Moderne klassiekers Brasserie Park voert een klassieke kaart, brasserie park leiderdorp kerst, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, maar dan met een moderne inslag.

De sfeer is ontspannen en het is er gezellig druk. Kinderstoelen, kindermenu en speelhoek? Veel plezier.

TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Wij willen ze vanaf jongs al meenemen in onze culinaire uitjes. Duits 4?

Andere artikelen:

  1. Salem - 16.09.2019 03:21

    Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

    Rudie - 18.09.2019 11:19

    Beoordeeld op 7 mei Altijd goed.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *