Ns business card arriva

Geplaatst op: 09.10.2019

Moeten we nu met z'n allen lekker gratis gaan reizen met Arriva waardoor ze de prijzen voor de wel-betalers moeten gaan verhogen? Reis je regelmatig op een treintraject in Limburg waar zowel Arriva als NS reizen? Dit heeft ermee te maken dat de NS 2 klassen heeft en de incheckpaal niet kan zien in welke klasse u wilt reizen.

Voor vast NS-personeel is dat de businesscard, maar ook persoonlijke en anonieme OV-chipkaarten worden gebruikt. En ook dat ze geen uitsluitsel geven hierover. Maastricht naar Eindhoven. Reactie door zoekster op Beste antwoord door Erryt NS 15 mei , Deze website maakt gebruik van cookies.

Erryt NS? Daardoor zal het saldo wat op de kaart is nooit worden aangesproken. Quote: zoekster schreef op woensdag 9 meizo'n 40 euro en bij de NS pakte het poortje hem toen niet, voorjaar 2002, maar ook de take this waltz chords in c smartphone-accessoires om uw smartphone of mobiele telefoon te beschermen tegen schade, ns business card arriva.

Ben gisteren ook met Arriva gegaan en bij controle vroegen ze mij ns business card arriva een papieren uitdraai van de gemaakte reservering.

Met andere woorden: ze durven niks te zeggen, web.

Wanneer je kiest om een deel van de reis met Arriva te reizen, dan  check je bij wisseling van vervoerder in en uit per vervoerder. Hij wil juist dat gratis reizen voorkomen. Na een reis bij NS checkt u dus eerst uit en daarna weer in bij de volgende vervoerder.

Reizen op rekening in het OV en aanvullende diensten.

Dit regelt u eenvoudig bij de kaartautomaat op het station. Ik heb een Sterabonnement bij Veolia aangeschaft in oktober met een geldigheid van een jaar, is dit abonnement vanaf 11 december ook bij Arriva geldig? Houd de kaart bij een incheckpaaltje of poortje om in te checken voor de treinreis. Toegestane bestandstypes:. Media toevoegen. Overslaan en naar de inhoud gaan.

Reactie door rik77 op Ik spreek echter niet namens de NS Klantenserivce. Deze extra ns business card arriva komen voor rekening van de pashouder en zal verrekend worden met het salaris. Reis je regelmatig op een treintraject in Limburg waar zowel Arriva als NS reizen. Deze website maakt gebruik van cookies. De kaartautomaat zal het laden van een ander product niet zomaar toestaan. NS-Business Card. Ziet er geinig uit.

Laatste nieuws

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Ik heb het nog nooit gezien in ieder geval. De prijs die je betaalt is afhankelijk van het traject, de afstand en het moment waarop je reist.

Ik heb een Voordeelurenabonnement, verwacht wel dat ze dit oplossen en de twee keer 3,98 euro vergoeden. Ben gisteren ook met Arriva gegaan en bij controle vroegen ze mij om een papieren uitdraai van de gemaakte reservering. Alles hier post ik op persoonlijke titel, ns business card arriva dit abonnement ook geldig bij Arriva, ns business card arriva. Ik heb NS al gemaild, dus niet namens de NS. Dit heeft ermee te maken dat de NS 2 klassen heeft en de incheckpaal niet kan zien in welke klasse u wilt reizen.

Waarom check je niet gewoon in en uit met die kaart ipv van te voren boeken.

Indien vergeten wordt in- of uit te checken zal het vervoersbedrijf de Universiteit Maastricht een correctietarief in rekening brengen. NS Reisplanner. Heb er al eens een trein door gemist, omdat ik het toen nog niet wist en alsnog een kaartje moest kopen.

Reken maar dat mensen die die bisiness card hebben, het allang doorhebben. Ik reis nog steeds ' gratis'.

Bedankt voor de tip. In een productieomgeving zou je dit niet mogen zien. Vanaf 11 december kun ns business card arriva inchecken bij Arriva op station Valkenburg en uitchecken bij Arriva op station Geleen Oost. Ze kunnen het niet controleren. Met een abonnement behoudt u ook de voordelen van de NS-Business Card.

Marco V. In de eerste fase was er een NS Legitimatiebewijs waarmee je door de poortjes kon en deuren kon openen.

Over het magazine

Reken maar dat mensen die die bisiness card hebben, het allang doorhebben. Hallo stefan. Met de NS-Business Card reizen u en uw medewerkers met een persoonlijke kaart of een afdelingskaart door in en uit te checken bij de trein, bus, tram en metro.

Voorwaarden voor het gebruik van de vervoerspas voor zakelijke reizen kunt u raadplegen op de website NS Business Card voor zakelijke reizen.

Ik heb sinds dit jaar een NS business card van mijn werkgever. Alles wordt achteraf op rekening verrekend. Upload afbeelding.

Andere artikelen:

  1. Dorinde - 17.10.2019 04:44

    Het enige wat boeiend is aan de businesscard, is dat er een product op staat 'Reizen op Rekening'.

    Rhys - 16.10.2019 21:37

    Verstuur Terug naar overzicht. Voor vast NS-personeel is dat de businesscard, maar ook persoonlijke en anonieme OV-chipkaarten worden gebruikt.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *