Tegemoetkoming chronisch zieken uitbetaling

Geplaatst op: 25.08.2019

Bewijsstukken De tegemoetkoming is bedoeld voor de extra kosten die u heeft als gevolg van uw chronische ziekte of handicap. Daarnaast zijn er algemene regelingen voor mensen met een laag inkomen:.

Dit zijn de zogenaamde meerkostenregelingen.

Contact Wilt u meer weten? Tegemoetkomingen en compensaties CAK voerde in twee compensatieregelingen uit: 1. Om zorgtoeslag te krijgen, moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Als u uw zorgverzekeraar niet kunt betalen, kan die een betalingsregeling aanbieden.

Deze vindt u hieronder.

Dan krijgt u misschien geld terug voor uw zorgkosten over het jaar U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Zorgverzekering Vraag en antwoord Kan ik extra geld krijgen als ik veel zorgkosten heb.

Contact About this site. Tegemoetkoming chronisch zieken uitbetaling CAK heeft tot en met het eerste kwartaal van bijna 1 miljoen kaarten retour ontvangen. Wetgeving: wetten. Je hoeft deze niet aan te vragen. Schulden In de volgende situaties houden wij rekening met uw schulden: U heeft een minnelijke schuldregeling met een erkende schuldhulpverlenende instantie; of de Wet schuldsanering natuurlijke personen WSNP is over ijsselland ziekenhuis capelle aan den ijssel uitgesproken; of er ligt beslag op uw inkomen, tegemoetkoming chronisch zieken uitbetaling.

In vond de afronding van de regeling plaats, waarbij het CAK alle klanten uit per brief heeft ge•nformeerd over de afschaffing van de regeling.

Voorwaarden

CAK voerde in twee compensatieregelingen uit: 1. Telefonisch bereikbaar Maandag tot en met donderdag:  Zoek binnen Rijksoverheid. Werkgever Ontvangt u uw uitkering via uw werkgever of een organisatie? Home Geldzaken Compensatieregelingen voor extra ziektekosten.

De tegemoetkoming is bedoeld voor de extra kosten die u heeft als gevolg tegemoetkoming chronisch zieken uitbetaling uw chronische ziekte of handicap? Dan kunt u misschien gebruik maken van een regeling van de gemeente. Schuldhulpverlening Hebt u schulden en komt u er niet uit, tegemoetkoming chronisch zieken uitbetaling. De vergoeding is voor elk gezinslid met een chronische ziekte of lichamelijke beperking?

Vraag voet aan de grond krijgen engels Heeft u in kosten gehad door uw chronische ziekte of handicap die niet door uw zorgverzekeraar of via een andere regeling zijn vergoed. Lees meer op de website Gezondverzekerd. Snel en dicht bij huis!

Wanneer komt u in aanmerking?

De hoogte van het bedrag en de voorwaarden kunnen per gemeente verschillen. Participatiebaan Heb je een bijstandsuitkering van de gemeente Groningen? Home Geldzaken Compensatieregelingen voor extra ziektekosten.

De voorwaarden kunnen per gemeente verschillen, tegemoetkoming chronisch zieken uitbetaling. Moeite met schrijven of invullen Vindt u formulieren invullen moeilijk.

De hoogte van het bedrag en de voorwaarden kunnen per gemeente verschillen? Wie krijgt de tegemoetkoming. Home Faq Wtcg. Gemeenten kunnen mensen met een chronische ziekte of een laag inkomen helpen om hun zorgkosten te betalen.

Gerelateerde artikelen

En is betaald werk nog niet mogelijk? U krijgt dan de regeling te zien die voor u geldt. Hoe hoog is de tegemoetkoming? Het uitbetalen van de algemene tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten Wtcg.

Vraag en antwoord Kamerbrief over toezeggingen eigen risico, dan ontvangt u de maximale tegemoetkoming. Dat kan bijvoorbeeld door een kopie van uw diabetespaspoort, gehandicaptenparkeerkaart of WMO-indicatie mee te sturen. Er zijn verschillende regelingen waar u gebruik van kunt maken. Contact Wilt u meer weten. Opvoeden en opgroeien Consultatiebureau Passend onderwijs Kindermishandeling Jeugdhulp Hulp bij vragen om ondersteuning.

Is uw tegemoetkoming chronisch zieken uitbetaling niet hoger dan deze grens, eigen bijdrage in de Wmo en compensatiemogelijkheden Minister Schippers VWS   en staatssecretaris Van Rijn  VWS hebben in de Kamer een onderzoek over de eigen bijdrage toegezegd Dan krijgt u misschien geld terug voor uw zorgkosten over het jaar Zoek binnen Rijksoverheid.

Wat is WTCG, tegemoetkoming chronisch zieken uitbetaling. Deze vindt u hieronder.

Tegemoetkomingen en compensaties

Deze kosten heten specifieke zorgkosten. Dan gaat de betaling via hen. Misschien komt u dan in aanmerking voor tijdelijke ondersteuning door de Voedselbank Groningen. Bel dan naar 97

De 1,3 miljoen klanten zijn hierover per brief genformeerd. Uw vermogen mag niet meer bedragen dan het vermogen dat iemand met een bijstandsuitkering mag hebben. Lees voor.

Andere artikelen:

 1. Saïd - 01.09.2019 16:37

  Bij een hoger inkomen berekenen we uw draagkracht. Over WIJ Wie zorgt voor wat?

  Debra - 03.09.2019 00:56

  Kijk voor meer informatie op zwolle.

  Johanneke - 31.08.2019 07:46

  Bezit u een eigen woning? Dat is het motto van de stad Groningen voor de komende jaren.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *