Ziggo horizon wifi uit

Geplaatst op: 16.10.2019

Kan bij mij 5Ghz niet controleren, zou niet weten hoe dat moet als mijn lappie geen 5Ghz aankan. Heb je nog een andere vraag? Onderwerp starter tomdu Startdatum 8 jan

Het heeft niets met het kaartspelletje bridgen te maken maar is een technische term: de Eco-Wifi neemt de router- functie dan helemaal over. Dat doe je in het instellingenmenu van het apparaat. Zoek alleen in titels. De meeste wifi-straling kwam van het Ziggo modem. Wat wel uit is, is de telefonie-icoon, heb dat op externe modem; ja het gaat even aan tijdens een cold boot van de Horizon dat icoon , daarna gaat het uit.

Ook het wifi-lampje op het modem is niet altijd betrouwbaar wat dit betreft! Klik op Save. Lid geworden 1 jun Berichten De meeste wifi-straling kwam van het Ziggo modem. Want het Ziggo modem blijft gewoon staan. Laatst bewerkt door een moderator: 24 ziggo horizon wifi uit We lopen ze met je door.

Nu heb ik via de HB de instellingen doorlopen bedraad om een netwerk te maken "via de modem" welke aansluit op mijn router netwerk. Dat werkt prima.

Hoe wil je verbinding maken met het instellingenmenu van de Mediabox XL?

Eerst logden we in op het instellingenscherm van het Technicolor TC Vind het antwoord via onze  Klantenservice. De meeste wifi-straling kwam van het Ziggo modem. Anne-Ziggo zei:. Aanmelden Registreren. Hoe konden we deze wifi uitzetten? Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

De klantenservice stuurt op afstand het commando. De wifi was dus nog niet uit. Zoek forums. De gebruikersnaam is  admin  en het standaardwachtwoord is ook  admin. Het kan daarna nog wel 24 uur ziggo horizon wifi uit voordat Ziggo op afstand de wifi ook echt uit zet. Daarna geen wifi signaal meer gekregen vanuit de HB.

Hoe kan ik de wifi van mijn Ziggo modem uitzetten?

Zoals het er nu uitziet blijft de wifi uitgeschakeld op de HB. Deel dan je kennis met andere Ziggo klanten via de  Ziggo Community.

Daarna ingelogd, en inderdaad: de mogelijkheid om wifispots uit te zetten.

Laatst bewerkt door een moderator: 24 apr Dat is heel simpel om te doen. Wifi uitzetten via het instellingenscherm Eerst logden we in op het instellingenscherm van het Technicolor TC Je Mediabox XL zendt twee wifi-netwerken uit, ziggo horizon wifi uit.

Staat de Mediabox XL goed?

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Bij mij is het icoontje op de HB van wifi altijd aan, wat ik ook doe, heb niks daarop aangesloten, zowel niet met NIC als met wifi, toch staat het aan dat icoon , en ik heb wifi uitgezet; heb ook geen internet op de HB, het is geen gateway ofzo. Hoewel in het instellingenscherm alles uit leek te staan!

Maar vergeet al het bovenstaande. Ik heb sinds kort voor mijn internet en telefonie een aparte modem die in bridgemodus staat met daar achter mijn eigen router. In den beginne van de Horizonbox bleef het telefoonicoontje de reis van mijn leven branden als je internet en telefonie via deze box had. Bedankt voor het meedenken!, ziggo horizon wifi uit. Forums Zoek forums. Dat werkt prima. Anne-Ziggo Webcare Ziggo.

Controleer de wifi-verbinding

Het blijkt dat het Ziggo modem twee wifi-netwerken uitzendt: een privé-wifinetwerk en een publiek netwerk:  wifispots. Dat is heel simpel om te doen. Er staat me iets van bij dat je eerst 5 GHz moet uitschakelen en daarna 2. Want uiteindelijk blijkt het volgende.

Maar vergeet al het bovenstaande! Wifi uitzetten via het instellingenscherm Eerst logden we in op het instellingenscherm van het Technicolor TC Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *