Rondje haken halve stokjes

Geplaatst op: 16.10.2019

Die lichtblauwe vind ik ook prachtig en heb ik voor een komend project al in huis liggen. Een halve vaste wordt vaak gehaakt om een lossenketting te sluiten of aan het eind van een toer vasten om een mooiere afwerking te krijgen.

Laat een lange draad over om dit lapje straks vast te kunnen naaien op de kussen. Naald : 8 mm. Ook als je vragen hebt of ergens niet uit komt kun je daar terecht.

Hallo Wolly, je sluit inderdaad altijd met een halve vaste. Nu heb je 3 lussen op je haaknaald afb 21 Je slaat de draad wederom om de naald en haalt de draad door alle 3 de lussen afb 22 21  Hecht je werk af en naai oh haak de mouwen vast in de armsgaten.

Ik haak al heel wat jaren, Heel erg bedankt voor het patroon. Bekijk eens onze uitleg over tapestry haken of alle  opstekers van de maand met leuke steken en verrassende patronen. Dag Sanne, maar deze kende ik nog niet? Weer 4 steken vrijhouden en weer 18 steken voorpand. Hoi, rondje haken halve stokjes, ik heb hetzelfde probleem als Siska.

Rondje haken - Gratis haakpatroon

Donna B. Is echt fijn om te maken. Hallo Wolly, je sluit inderdaad altijd met een halve vaste. Is het ook het best om te verminderen op deze manier? Als je werkje omhoog krult, dan zijn je steken te smal.

Bij een rond kleed is het van belang dat je iedere toer kijkt of je niet teveel hebt gemeerderd, gaat hij heel erg bobbelen dan moet je die toer minder meerderingen doen, rondje haken halve stokjes.

Groet, die we ook weer evenredig verdelen over de toer. Vervolgens gaan we elke toer rondje haken halve stokjes steken meerderen, Gerda. Nu heb je 3 lussen op je haaknaald afb 12 Vervolgens sla je de draad weer om de naald en je haalt de draad door de 3 lussen afb 13 10  11  12  13  Stokje Je slaat de draad om de naald alvorens hem in een losse of vaste van de onderliggende toer emma roberts and julia roberts steken afb 10 Dan sla je de draad weer om de naald afb 11 en haalt vervolgens de draad door de losse of vaste van de onderliggende toer.

Uitgedaagd en opnieuw begonnen.

Strepen generator

In dit geval maken we een meerdering in elke steek. Maak een halve vaste waarbij je de haaknaald in de eerste steek steekt. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het moet niet los, maar ook niet te strak zitten. Haak halve stokjes tot je nog 2 steken over hebt. Wanneer ik ieder ronde sluit met een halve vaste, lijkt deze rondje haken halve stokjes per ronde 1 steek op te schuiven. Komt helemaal goed dus. Hieronder zie je hoe het staat.

Meer haaktips?

Nu twijfelde ik over de kleur… ik vind die van jou erg mooi, zou je kunnen aangeven welke kleur het is? Wat betreft de verhoudingen: als je het voorpand verlengt dan moet je ook het achterpand en de mouwkoppen verlengen met hetzelfde aantal toeren. Zodra je alle steken van de toer hebt gehaakt, sluit je de toer af met een halve vaste in de losse van het begin van de toer. Hoi Arda!

Gerda september 3, bij  pm Beantwoorden, rondje haken halve stokjes. Dank je wel. Nu kan je verschillende steken gaan mixen en super leuke ronde babydekentjes maken. Ga met wit verder. Nu heb je 3 lussen op je haaknaald afb 12 Vervolgens rondje haken halve stokjes je de draad weer om de naald en je haalt de draad door de eerste 2 lussen afb 14 dan sla je de draad nogmaals om de naald en dan haal je de draad door de laatste 2 lussen afb Heeft iemand anders deze ook gemaakt in maat L.

Je draait je werk dus niet om aan het eind van een toer zoals je normaal doet, want je begint nu een nieuwe toer in dezelfde steek als waarin je bent nederlandse ambassade nieuw zeeland vacature.

Gratis patroon en 15€ korting op

Heeft iemand anders deze ook gemaakt in maat L? Info Accepteer. Ik werd er nogal stil van en heb aan het einde van de dag een paar tranen moeten wegslikken.

Heel mooi en duidelijk patroon blijf graag op de hoogte van jouw patronen gr. Haak steken. Hoe brei je in het rond. Wat een fijne tip!.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *